ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Just Cook: Μια επιλογή που αξίζει και δεν κοστίζει- Πρέπει να το δοκιμάσεις!

Just Cook: Μια επιλογή που αξίζει και δεν κοστίζει- Πρέπει να το δοκιμάσεις!

Newsroom

Το Just Cook μπήκε μόλις πριν ένα μήνα στην ζωή μας, για να την αλλάξει ολοκληρωτικά!!!

Καινοτόμο, πρωτοποριακό, εύχρηστο και φιλικό, ήρθε για να διευκολύνει την ζωή μας, να μας λύσει τα χέρια, να μας χαρίσει απόλυτες γεύσεις και…να μας κάνει οικονομία! Οικονομία χρόνου και χρήματος!

Δεν είναι ένα site συνταγών. Είναι ένα site, στ όποιο μπαίνεις, διαλέγεις τι θέλεις να φας την επόμενη μέρα και φτάνουν στο σπίτι σου, την ώρα που εσύ επιθυμείς, όλα τα υλικά και η συνταγή για να τα μαγειρέψεις!

Αν δεν ξέρεις να μαγειρεύεις είναι η καλύτερη επίλογή, αφού έτσι θα μάθεις, αν δεν έχεις χρόνο για σούπερ μάρκετ, πάλι είναι η καλύτερη επιλογή, αν δεν θες να αγοράζεις έτοιμα φαγητά, ειδικά την περίοδο της υγειονομικής κρίσης που ζούμε, πάλι είναι η καλύτερη επιλογή! Όμως εμείς την βρίσκουμε και πολύ διασκεδαστική επιλογή, αφού παραγγέλνουμε και μαγειρεύουμε όλοι μαζί στο σπίτι!!!

Θέλω να σου τονίσω, δύο πράγματα που τα τσέκαρα και τα θεωρώ μεγάλα ατού του! Παραγγέλνεις για 2 άτομα και μπορούν να φάνε και 4! Εμείς για 2 παραγγείλαμε και βγάλαμε 4 μερίδες!!! Τα υλικά που μας έστειλαν ήταν πέρα για πέρα ποιοτικά και φρέσκα και επίσης οι συνταγές είναι απίστευτα κατανοητές, με λεπτομέρειες για να μη κάνεις λάθος και το αποτέλεσμα…ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟΟΟΟΟ!!!!

Όσο για το κόστος; Εμείς το σκεφτήκαμε και πιστέψτε με κοστίζει λιγότερο από το ν αγοράσεις έτοιμο φαγητό!

Σκέψου επίσης πως γλιτώνεις χρόνο και χρήματα. Χρόνο από το να πας στο σούπερ μάρκετ, χρήματα γιατί συνήθως αγοράζουμε περισσότερα υλικά και τελικά μένουν να χαλάνε στο ψυγείο… ή και ξεχνάμε υλικά και επιστρέφουμε ξανά στο σούπερ μάρκετ!

Είδες πόσα προβλήματα σου λύνει και πόσο χρόνο και χρήμα σου γλιτώνει το Justcook.gr;

Δοκίμασε το και βάλε το στη ζωή σου!

Επειδή γιορτάζουν τον πρώτο τους μήνα, σας κάνουν από Δευτέρα 23 Αυγούστου και για όλες τις παραγγελίες της εβδομάδας, έκπτωση 10% με τον κωδικό Volonaki10!

Aξίζει να το δοκιμάσεις!

Κάνε κλικ και μπες στον πεντανόστιμο κόσμο τους: https://justcook.gr/

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις