ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Γιατί οι Βολιώτες συρρέουν κατά εκατοντάδες στο ουζερί του Τιμολέοντα;

Γιατί οι Βολιώτες συρρέουν κατά εκατοντάδες στο ουζερί του Τιμολέοντα;

Newsroom

Δύο χρόνια μετά την επανέναρξη του ιστορικού Ουζερί Καρακατσάνης στην Νέα Ιωνία, με τον νικητή του Master Chef Τιμολέων Διαμαντή στο τιμόνι, και οι κοσμοσυρροές καλά κρατούν.

Θέλεις να μάθεις γιατί;

Πήγαμε δοκιμάσαμε, και ένα έχουμε να σου πούμε. Η μαεστρία του Τιμολέοντα στις φωτιές είναι μοναδική. Γιατί το ουζερί Καρακατσάνης δεν είναι ένα απλό τσιπουράδικο. Κρύβει μέσα του όλη την μαγειρική φιλοσοφία του ιδίου του Τιμολέοντα. Τις αρχές της εποχικότητας, της ανάδειξης της πρώτης ύλης και τον σεβασμό σε αυτήν.

Εδώ οι κλασικοί ξιδάτοι και καπνιστοί μεζέδες συνυπάρχουν αρμονικά με ευφάνταστα πιάτα, όπως κουνουπίδια στα κάρβουνα με παλιωμένο ξύδι, γαρίδες καραβίδες, χταπόδια και λοιπά καλούδια από την ψαριά της ημέρας, αχνιστά ή μελωμένα στις γάστρες με χειροποίητα ζυμαρικά. Όσο για το τσίπουρο αυτό έρχεται απευθείας από την Αριδαία και είναι άκρως απολαυστικό.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις