ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Για brunch, καφέ με γλυκό, κοκτέιλ ή φαγητό, στον πιο όμορφο κήπο- Έχεις πάει; Δες!

Για brunch, καφέ με γλυκό, κοκτέιλ ή φαγητό, στον πιο όμορφο κήπο- Έχεις πάει; Δες!

Δώρα Μιχαήλ

Ένας από τους πιο όμορφους κήπους του Πηλίου, αν όχι ο πιο όμορφος, μόλις λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο του Βόλου, ο κήπος του gastrobar του Kenta Ηotel στη Πορταριά με ιδιωτικό parking!

Συγκλονιστικά όμορφος όλες τις ώρες της ημέρας!!! Από νωρίς για καφεδάκι και brunch, μέχρι αργά το απόγευμα για καφέ με εξαίσια γλυκά, καλύτερα και από ζαχαροπλαστείου ή κρασάκι με τυριά και το βράδυ με επιλογές από το καταπληκτικό μενού τους, με τίμιες, βαθιά νόστιμες γεύσεις, σε εξαιρετικές τιμές.

Για εμένα είναι μια από τις αγαπημένες μου επιλογές εξόδου και όσες φορές πάω όλο και περισσότερο κόσμο βρίσκω εκεί, γιατί βλέπετε τα καλά και νόστιμα στέκια, μαθαίνονται….

Αγαπώ γενικά την Πορταριά και πιο πολύ την άνοιξη και το καλοκαίρι, όπου βρίσκω και δροσιά.

Τρελαίνομαι όταν έχει ήλιο και περιβάλλομαι από το καταπράσινο τοπίο, που οι γεύσεις του Kenta και οι φιλόξενοι του άνθρωποι, το απογειώνουν ως εμπειρία.

Στο εστιατορικό κομμάτι και στο φαγητό τους έχω αναφερθεί πολλές φορές, όσο και στα απερίγραπτα νόστιμα γλυκά τους. Προτείνω να δοκιμάσεις το μιλφέιγ τους και το αρμενοβίλ τους.

Όμως θελω να τονίσω, πως αξίζει να δοκιμάσεις και το brunch, ειδικά το κουλούρι με το αβγό και το γεμιστό αλμυρό ή γλυκό, ανάλογα τις γεύσεις σου, κρουασάν!

Ε όχι, δεν θα έχεις φάει καλύτερο!

Έρχεται Σαββατοκύριακο….μια δοκιμή θα σε πείσει!

Καλή σας απόλαυση!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις