Είναι γνωστό σε ολόκληρη την Μαγνησία, πως τα καλύτερα σιροπιαστά, τα βρίσκουμε πάντα στον Φούρνο “Τον Άρτον Ημών” στην Αγριά Βόλου, πίσω ακριβώς από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.
Ο Γιώργος Κακαγιάννης, έχει εκπαιδευτεί και συνεχίζει να εκπαιδεύεται συνεχώς γύρω από την τέχνη του σιροπιαστού και με ΄όπλο την αγάπη του, το μεράκι του, υπομονή και επιμονή, αλλά κυρίως με όπλο τις καλύτερες πρώτες ύλες φτιάχνει σχεδόν καθημερινά για εμάς δεκάδες κωδικούς σιροπιαστών, ικανοποιώντας όλα τα γευστικά γούστα και σίγουρα ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.
Αυτό που αξίζει αν δοκιμάσετε οπωσδήποτε, είναι ο μπουρμπάς. Ένα ιδιαίτερο σιροπιαστό με γεμάτη, πλούσια γέμιση καραμελωμένου φιστικού Αιγίνης.
Άλλο πράγμα να σας το λέω και άλλο να το γεύεστε….
Απολαύστε το και ετοιμαστείτε για δεκάδες ταυτόχρονες εκρήξεις αρωμάτων και γεύσεων στον ουρανίσκο σας!!!