ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Xenia Palace Portaria: Εκεί ξέρουν τι σημαίνει “φιλοξενία”!

Xenia Palace Portaria: Εκεί ξέρουν τι σημαίνει “φιλοξενία”!

Δώρα Μιχαήλ

Xenia Palace Portaria!

Όποιος έμεινε εκεί, γυρνώντας στο τόπο του και στη χώρα του θα μιλήσει με τα πιο θερμά λόγια για την ελληνική “φιλοξενία”!

Ναι εκεί, ξέρουν τι σημαίνει φιλοξενία!

Πέρα από το γεγονός πως πρόκειται για μια εξαιρετική επένδυση, ένα ξενοδοχείο με υπέροχες εγκαταστάσεις, που σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις μια αξέχαστη διαμονή στα πολυτελέστατα, άνετα και πεντακάθαρα δωμάτια του, να μαγευτείς από το πλούσιο πρωινό του, το πεντανόστιμο φαγητό του και τα υπέροχα ροφήματα του, έχει κάτι που δεν αντιγράφεται!

Έχει ψυχή και αυτή η ψυχή δεν είναι άλλη από το ανθρώπινο δυναμικό του!

Από τη πρώτη στιγμή που θα μπεις στο ξενοδοχείο θα νιώσεις τη διαφορά…

Πρώτη φορά με υποδέχονται έτσι σε ρεσεψιόν!

Η ευγένεια και η εξυπηρέτηση, δε μπορούν να περιγραφούν με λόγια!

Όχι εκεί δε θα δεις ουρές ανθρώπων με βαλίτσες να περιμένουν, αφού μέχρι να έρθει η στιγμή να εξυπηρετηθούν, θ απολαύσουν κάτι παραδοσιακό σε ρόφημα και όχι μόνο στο πανέμορφο μπαλκόνι του ξενοδοχείου με θέα την πισίνα!

Είπα πισίνα…

Εκεί είναι ο παράδεισος!

Άκουγα οικογένειες να φωτογραφίζονται και να σχολιάζουν: Θα νομίζουν πως είμαστε στις Μπαχάμες!

Όσο για τους εργαζόμενους εκεί;

Ένα θα τους ζητήσεις, δέκα θα κάνουν για εσένα!

Και αν έχεις ώρα να τους φωνάξεις, θα έρθουν από μόνοι τους να σε ρωτήσουν αν είσαι ευχαριστημένος, αν θες κάτι ακόμα, λέγοντας σου στο τέλος: Είμαι στη διάθεση σας για ότι άλλο χρειαστείτε!

Έζησα από κοντά μια εκδήλωση τη Παρασκευή το βράδυ. Καλεσμένοι πάνω από 200 άτομα.

Πρώτη φορά, πήγα σε μια δεξίωση και να μην ακούσω από τόσο κόσμο, ούτε ένα παράπονο. Όλοι σχολίαζαν για την άμεση και ευγενική εξυπηρέτηση!

Είναι πολλά αυτά που έχω να σας πω για το ¨διαμάντι” μας, το Xenia της Πορταριάς, όμως δε θέλω να σας κουράσω, θα επανέλθω αναλυτικά σύντομα…

Τέλος, θέλω να σημειώσω κάτι. Όσο καλοί και αν είναι οι εργαζόμενοι μιας επιχείρησης, αν δεν έχουν από πίσω τους τον κατάλληλο άνθρωπο να τους συμβουλέψει και να τους “ενώσει” δίνοντας τους κίνητρα και στόχους, τότε το αποτέλεσμα δε θα είναι το καλύτερο δυνατό!

Στο ποδόσφαιρο για παράδειγμα, αν δεν γίνουν από τον προπονητή οι κατάλληλες επιλογές για τα κατάλληλα σημεία, όσο καλοί και να ναι οι παίκτες το αποτέλεσμα δε θα είναι καλό!

Ο “προπονητής” λοιπόν του Xenia στη Πορταριά, είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζοντας τον σου γεννά απίστευτα συναισθήματα θαυμασμού, αφού ενώ είναι τόσο “μεγάλος” επαγγελματικά, είναι ταυτόχρονα τόσο ταπεινός, έτσι άλλωστε συμβαίνει με τους πραγματικά άξιους ανθρώπους!

Ο λόγος για τον Χρήστο Κουτσόπουλου, για τον οποίον θα σας μιλήσω σύντομα!

Μέχρι τότε απολαύστε το φαγητό σας, τον καφέ σας και το μπανάκι σας στο υπέροχο Xenia της Πορταριάς!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις