ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

To Street Food στον Βόλο ξεκινά και τελειώνει στο Burgeria!

To Street Food στον Βόλο ξεκινά και τελειώνει στο Burgeria!

Newsroom

Bαρύς ο τίτλος μου, το ξέρω….αλλά δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια, μοιάζει σε επίπεδο μενού και γεύσεων να παίζει μπάλα μόνο του το Burgeria!

Μοναδικοί συνδυασμοί γεύσεων, που φανερώνουν την δημιουργικότητα και την πολυδιάστατη έμπνευση του σεφ Στάθη Παγκουρέλια και ολόσωστες εκτελέσεις που φτάνουν στο πιάτο σου, για να σου μάθουν τι σημαίνει εκλεπτυσμένο street food….

Αν πάλι έχεις ζήσει στην Αθήνα ή έχεις ταξιδέψει σε προορισμούς που ξεχωρίζουν για το γαστρονομικό τους επίπεδο, τότε θα βρεις αυτό ακριβώς που σου έλειπε, όταν επέστρεψες στον Βόλο….

Δεν θέλω να σας κουράσω, αν και μπορώ να μιλάω με περηφάνεια ώρες γι αυτή την επιχείρηση, θέλω απλά να σας πω, ότι πρέπει να δοκιμάσετε για να εκπαιδεύσετε τους γευστικούς σας κάλυκες στις γεύσεις που αξίζουμε να ζούμε και να γευόμαστε το 2022!!!!

Το Burgeria, υπό την νέα διεύθυνση του, είναι μια από τις επιχειρήσεις που από μόνη της, ανεβάζει ψηλά τον πήχη της γαστρονομίας και της εστίασης στην πόλη μας και γι αυτό….επειδή αυτό έχει κόστος, τους ευχαριστούμε πολύ!

Θα τους βρείτε: Όγλ 35

Τηλέφωνο-Delivery: 2421 181919

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις