ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

To μεγαλύτερο γεγονός του καλοκαιριού έρχεται στις 26.06- Ένα υπερθέαμα που δεν πρέπει να χάσεις!

To μεγαλύτερο γεγονός του καλοκαιριού έρχεται στις 26.06- Ένα υπερθέαμα που δεν πρέπει να χάσεις!

Newsroom

Η σχολή χορού Alkistis Dance Center που χρόνια τώρα μυεί τα παιδιά μας στην τέχνη, έχοντας στο ενεργητικό της τεράστιες επιτυχίες και διακρίσεις για τους μαθητές της, κάθε καλοκαίρι διοργανώνει μια μεγάλη παράσταση και πάντα καταφέρνει να γεμίζει θέατρα, κάνοντας μας όλους να μιλάμε πολύ καιρό μετά για τις στιγμές που μας χάρισε η Άλκηστις Μακροπούλου, οι συνάδελφοι και συνεργάτες της και οι ταλαντούχοι μαθητές της.

Φέτος η Άλκηστις, έβαλε ένα μεγάλο στοίχημα και μαζί με τους συνεργάτες της και τα παιδιά της, θα μας χαρίσουν ένα μοναδικό υπερθέαμα, που όμοιο του στην πόλη μας δεν έχουμε ξαναζήσει!

Θα παρακολουθήσουμε τα ταξίδι μιας μικρής στο Παρίσι, με πλήθος μπαλέτων, χορευτικών και στολές υψηλής ραπτικής.

Ακόμα και αν δεν έχεις καμία σχέση με τον χορό, αξίζει να κάνεις μια τέτοια έξοδο, για να παρακολουθήσεις μια μεγάλη παράσταση, σαν αυτές που λαμβάνουν χώρα στην Αθήνα.

Παραπονιόμαστε που στο Βόλο δεν έρχονται μεγάλες παραγωγές, όμως με πολύ καμάρι, σας ανακοινώνω ότι Βολιώτες ετοιμάζουν μια μεγάλη παραγωγή, που αξίζει να την δεις είτε με φίλους και συγγενείς, είτε μαζί με τα παιδιά σου, γνωρίζοντας εκ των προτέρων, ότι τόσο οι μεγάλοι, όσο και οι μικροί, θα ενθουσιαστείτε και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό, έχοντας γεμίσει, το μυαλό σας, τα μάτια σας και την καρδιά σας.

Αυτό που έρχεται δεν έχει ξαναγίνει και θα είμαστε όλοι εκεί, στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη, στις 26 Ιουνίου στις 20:30 για να παρακολουθήσουμε το “The Circle”.

Προπώληση εισιτηρίων: Μουσικός Οίκος Κεχαΐδη

Τιμή: 8 ευρώ

Τα λέμε, στο μεγαλύτερο γεγονός του καλοκαιριού. Σε μια παράσταση που θα μείνει στην ιστορία.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις