ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Aυτό είναι το νέο concept που έρχεται στο κέντρο της πόλης- Μάθε τα πάντα πρώτος!

Aυτό είναι το νέο concept που έρχεται στο κέντρο της πόλης- Μάθε τα πάντα πρώτος!

Newsroom

Το ΤΟRO BRONCO έρχεται άμεσα στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Κουμουνδούρου με Ιάσονος για να αλλάξει το street food στον Βόλο!

 Αυτό που κάνει το TORO BRONCO ξεχωριστό είναι ότι θα κάνει προσιτή τη γεύση και την ποιότητα στον κάθε περαστικο. Και αν δεν είσαι περαστικός, θα υπάρχει και η λύση του delivery!

Μερικές από τις γεύσεις που αξίζει να επιλέξεις είναι το πρόβειο τυλιχτό, το black angus burger το βουβαλίσιο λουκάνικο, οι χοιρινές tomahawk, οι περίτεχνες κοπές στο μοσχαρίσιο, αλλά και οι πολλές vegan επιλογές!

Τoro bronco λοιπόν σημαίνει αδάμαστος ταύρος και το όνομα του εμπνεύστηκε από τον άθλο του Ιάσονα με τους αδάμαστους ταύρους,(χαλκοταυροι) όπου σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία,
έπρεπε να καταφέρει να τους ζέψει και να οργώσει το χωράφι του βασιλιά, με βραβείο το Χρυσόμαλλο Δέρας.

Υπάρχουν όμως ιστορίες που δεν βρίσκονται σε παλιούς τόμους, αλλά στο τραπέζι του φαγητού. Μέσα από τα υλικά, τις γεύσεις, τις μυρωδιές και τα χρώματα, κάθε πιάτο διηγείται ιστορίες αγώνα, αγάπης,
υπερηφάνειας και πάθους.

Η συνάντηση των ιδιοκτητών με την υπερδημιουργική designer Μαρία Γεωργιάδου ήταν το κομμάτι του παζλ που έλειπε για να δημιουργηθεί αυτός ο εμπνευσμένος χώρος.

Διακόσμηση σε ρετρό στυλ με σύγχρονο αποτέλεσμα συνθέτουν οι λεπτομέρειες σε χρώματα και υλικά, όπως απλά τετράγωνα λευκά πλακάκια , ένα μείγμα αποχρώσεων του ξύλου , όπως δρυς και vegan δέρμα , μοντέρνες καρέκλες με έντονο μπλε χρώμα , μεταλλικά στοιχεία σε απόχρωση χαλκού και επιφάνειες με οψη τσιμέντου και τούβλου για να δοθεί τελικά στον επισκέπτη η εμπειρία ενός οικείου και ταυτόχρονα φρέσκου σχεδιαστικά χώρου.
Το concept ολοκληρώνεται με έναν επιβλητικό ταύρο που δεσπόζει σε μεγάλη επιφάνεια τοίχου του μαγαζιού.

Aναμένουμε με αγωνία, γιατί η Μαρία Γεωργιάδου έχει “κεντήσει” στις ιδέες!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις