ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Τα Βολιωτάκια που έκαναν must τη Λαμπινού μας! Δες φώτο…

Τα Βολιωτάκια που έκαναν must τη Λαμπινού μας! Δες φώτο…

Δώρα Μιχαήλ

Η Λαμπινού αν και το μικρότερο χωριό στο Δήμο Ν.Πηλίου, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ευρέως γνωστή εξαιτίας ενός υπέροχου και εναλλακτικού Beach Bar Restaurant με την επωνυμία “Χρώματα”, το οποίο βρίσκεται στην παραλία του χωριού.

Το εστιατόριο, εκεί που σκάει το κύμα, δημιούργησαν δύο αδέρφια ο Νικόλας και η Άννα Μαλισιόβα, τα οποία έχουν φτιάξει μία υπέροχη κατάσταση στην παραλία του χωριού.

Τα αδέρφια συναντιούνται καθέ καλοκαίρι στη Λαμπινού. Εδώ πραγματικά φτιάχνουν την καλύτερη καραβιδομακαρονάδα. Ο βολιώτης Νικόλας, διακεκριμένος σεφ στο επάγγελμα, αναζητάει κάθε μέρα τις καλύτερες πρώτες ύλες και τις απογειώνει. Ολόφρεσκα θαλασσινά πλημμυρίζουν τα τραπέζια, καλαμάρια, χταπόδια, μυδοπίλαφο, σουπιές με χόρτα, σπιτικοί κολοκυθοανθοί της μαμάς Μάγδας και όλα αυτά σε μία απλή και ανεπιτήδευτη κατάσταση. Περιττό να σας πω ότι για να βρεις τραπέζι το Σαββατοκύριακο πρέπει να έχεις κάνει κράτηση.

Δωρεάν ξαπλώστρες στην παραλία, καφές δίπλα στο κύμα σε γαλαζοπράσινα νερά, κοκτέιλ ιδιαίτερα που κατεβαίνουν με τον πιο παραδοσιακό τρόπο, σπιτικά γλυκά και κλίμα τόσο φιλικό και άμεσο, που σε κάνει να αισθάνεσαι σαν το σπίτι σου.

Η ιστορία τους ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια. Την επιχείρηση την έστησε αρχικά η Άννα, πνεύμα ανήσυχο και η ψυχή της επιχείρησης για τους περισσότερους, η οποία ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα. Το επόμενο καλοκαίρι ήρθε και ο Νικόλας. Μαζί έκαναν τη Λαμπινού τον πιο must προορισμό μακρυά από δηθενιές και αναζητώντας την ουσία στη μαγεία της απλότητας. Κάθε χρόνο έχουν και ένα διαφορετικό σύνθημα. Το φετινό τους: Εκεί που αισθάνεσαι, εκεί να πας.

Έχουν βρει τον τρόπο αυτά τα παιδιά…

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις