Τέχνη, ταλέντο και ευφυΐα για έναν επιχειρηματία, δεν είναι να έχει την τέλεια ιδέα και να την κάνει πραγματικότητα, αλλά να έχει την ιδέα, να την αφήνει να ωριμάζει, να προετοιμάζει το έδαφος εκπαιδεύοντας τον κόσμο και να της δίνει σάρκα και οστά την κατάλληλη στιγμή!
Κάπως έτσι θαρρώ πως έγινε με το Sushitto, για το οποίο ο Βολιώτης τώρα, είναι έτοιμος!
Με το Sushitto θα δίνουμε σύντομα ραντεβού στο Βολονάκι και συγκεκριμένα στην Κουμουνδούρου 51α.
Είμαι βέβαιη πως η εξειδικευμένη σεφ Ιωάννα Τασιάκου, θα δώσει το δικό της ρεσιτάλ στην δημιουργία του μενού, ταξιδεύοντας μας στις παραδοσιακές ιαπωνικές γεύσεις και στο αυθεντικό σούσι!
Ανυπομονούμε γι’ αυτό το ταξίδι…