ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Platanus Orientalis: Αποτελεί από μόνο του, λόγο να επισκεφθείς τον Άγιο Λαυρέντιο!

Platanus Orientalis: Αποτελεί από μόνο του, λόγο να επισκεφθείς τον Άγιο Λαυρέντιο!

Newsroom

Aς μη γελιόμαστε και ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Ας πούμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Και η αλήθεια σχετικά με το Platanus Orientalis είναι πως ο Λαυρέντης Γούσιος μέσα από αυτό, αποδεικνύει πως τα μαγαζιά, τις πιάτσες, τους προορισμούς τους φτιάχνουν οι άνθρωποι!

Και τι θέλω να πω;

Μια τεράστια πόλη, δεκάδες τσιπουράδικα μέσα στα πόδια μας για να διαλέξουμε και εμείς, εμείς που έχουμε γευτεί τις γεύσεις του Platanus Orientalis, χειμώνα καλοκαίρι, μπαίνουμε στη διαδικασία να κάνουμε χιλιόμετρα για τσίπουρο και μεζέ στον Λαυρέντη.

Παρακαλάμε….για να βρούμε άδειο τραπέζι!

Ναι, έκανε τον Άγιο Λαυρέντιο προορισμό ή τουλάχιστον έγινε ακόμα ένας ισχυρός λόγος για να μας οδηγήσει στο όμορφο αυτό χωριό του Πηλίου μας.

“Μα γιατί τόσος σαματάς γι αυτό το Platanus Orientalis”; Ίσως να αναρωτιέσαι…

Και την απάντηση δεν θα στην δώσω εγώ. Θα την πάρεις βάζοντας στο στόμα σου την πρώτη κιόλας μπουκιά από τους μεζέδες του…

Η διαφορετικότητα στις γεύσεις των πιάτων που έχεις δοκιμάσει τόσες φορές, αλλά ποτέ σε αυτό το επίπεδο στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι εντάσεις, η επίγευση που σου αφήνουν, θα σε κάνουν να καταλάβεις!

Αυθεντικές, παραδοσιακές γεύσεις που δένονται αρμονικά με πιο σύγχρονες εκδοχές της κουζίνας, τρώγοντας όπως δεν έχεις μάθει να τρως σε χωριά και σε πλατείες…

Στον Λαυρέντη θα βρεις και κρεατικά και θα σε εντυπωσιάσουν και αυτές οι συνταγές του, σίγουρα όμως θα βρεις τον μεζέ και το τσίπουρο, όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι παντού στην πόλη μας εν ετει 2022!

Και για το τέλος, θα πω κάτι σκληρό, όμως δεν μπορώ να μην αποτυπώσω την αλήθεια: Φεύγοντας θα έχεις απομυθοποιήσει πολλά από τα στέκια σου, έχοντας αντιληφθεί πως νόμιζες ότι έτρωγες καλά….

Να μου το θυμηθείς, θα συμβεί αυτό.

Πολλά συγχαρητήρια Platanus Orientalis!

Θα το βρείτε στην πλατεία του Αγίου Λαυρεντίου

Τηλέφωνο: 24280 96692

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις