ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Respect το Tsiba-Tsiba, χρησιμοποιεί προϊόντα ΖΕΩ! Εσύ τα ξέρεις;

Respect το Tsiba-Tsiba, χρησιμοποιεί προϊόντα ΖΕΩ! Εσύ τα ξέρεις;

Δώρα Μιχαήλ

Το Τsiba-Tsiba είναι από τα μαγαζιά που ξεχωρίζει στη πόλη μας. Χρόνια τώρα μας προσφέρει καλό καφέ, φρέσκους χυμούς και κυρίως τα πιο φρέσκα σνακ! Σνακ που γίνονται με υλικά της επιλογής μας εκείνη την ώρα!

Γι αυτό το αγαπάμε, γι αυτό και δεν το αλλάζουμε με τίποτα!

Τ ότι δεν κάνουν εκπτώσεις στη ποιότητα είναι κάτι που το ξέρουμε και το γευόμαστε κάθε μέρα, ωστόσο μάθαμε πως χρησιμοποιεί αποκλειστικά προϊόντα ΖΕΩ για τα σάντουιτς του και ξετρελαθήκαμε!

Εσείς τα ξέρετε τα προϊόντα ΖΕΩ;

Ζέω σημαίνει βράζω, σημαίνει όμως και πάθος κι αυτή η λέξη έμελλε να είναι καθοριστική, καθώς εκφράζει στο απόλυτο τη φιλοσοφία της παραδοσιακής αρτοποιΐας Ζέω, που εμπνεύστηκε το όνομά της από τη σημασία και τη βαρύτητα αυτής της λέξης.

Η Ζέω Αρτοποιία ιδρύθηκε το 2009 και βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Όχι, δεν είναι ένας ακόμη φούρνος της γειτονιάς, είναι ένα παραδοσιακό εργαστήριο στο οποίο «γεννιούνται»χειροποίητα προϊόντα αρτοποιίας υψηλών προδιαγραφών.

Μάλιστα το 2016 η ανάγκη της για προσφορά ποιοτικών αρτοσκευασμάτων από αγνά υλικά, αλλά και η μεγάλη ζήτηση που δημιουργήθηκε για τα προϊόντα της την οδήγησαν στην μεταφορά της σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.500τ.μ, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Ο χώρος οργανώθηκε σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και πληρεί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής.

Η Ζέω Αρτοποιία επενδύει στις αγνές πρώτες ύλες που χαρίζουν ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά στα προϊόντα της. Με πάθος και αφοσίωση παρασκευάζει μοναδικά αρτοσκευάσματα από τα πιο αγνά υλικά.

Στο Tsiba-Tsiba το ψάχνουν πολύ και δεν αφήνουν τίποτα στη τύχη του, γι αυτό και σταθερά αποτελεί την πρώτη μας επιλογή!

Επειδή είναι και πρωί, παρήγγειλε τώρα το πιο νόστιμο και υγιεινό πρωινό στο σπίτι ή στο γραφείο, μαζί με τον χυμό ή τον καφέ σου!

Τηλέφωνο: 2421 022638

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις