ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πάμε Αγριά! Έχει αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι!

Πάμε Αγριά! Έχει αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι!

Δώρα Μιχαήλ

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στη πόλη μας.
Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017 περιλαμβάνει τρεις ενότητες μουσική, τέχνη και λόγο. Μετά το αφιέρωμα στο Λαϊκό και Δημοτικό τραγούδι σειρά έχει το Ρεμπέτικο Τραγούδι.
Ο Τομέας Νεότητος και Πολιτισμού σε συνεργασία με το Δ.Βόλου, την Ομάδα Αμεσης Επέμβασης Πολιτικής Προστασίας Αγριάς, το Σωματείο Φίλοι Μικτής Χορωδίας Δ.Ε.Αγριάς-Δ.Βόλου, το Σύλλογο Ο Μαχητής, Shinkyokushinkai Καράτε Αγριάς, το φωτογραφείο ΡΗΟΤΟ SYNTHESIS (Κωτσόπουλος Αθανάσιος Γ.)και το Δ.Σ. του Σπιτιού Γαλήνης Χριστού της ενορίας μας, αύριο Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 στις 9.00 το βράδυ στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου της Δ.Ε.Αγριάς του Δ.Βόλου διοργανώνουν το αφιέρωμα στο ΡεμπέτικοΤραγούδι.
ΚΑΙ οι επτά είναι υπέροχοι. Όχι, όχι, δεν μιλάμε για την παλιά γνωστή ταινία με τον Γιούλ Μπρίνερ. Μιλάμε για τους επτά μεγάλους καλλιτέχνες της ελληνικής λαϊκής μουσικής τον Γιώργο Μαλιαχώβα στο τραγούδι,την Δήμητρα Καραδέμητρου στο τραγούδι,τον Γιώργο Παναγούλα στο μπουζούκι,τον Χρήστο Κοσιά στο Αρμόνιο,τον Παύλο Ζαχόπουλο στο Μπάσο,τον Κώστα Καραδέμητρο στη κιθάρα-τραγούδι και τον Γιώργο Καμπάνη στο Ντραμς που όλοι μαζί, θα συντελέσουν στην πραγματοποίηση ενός καταπληκτικού αφιερώματος στο ρεμπέτικο τραγούδι.
Η συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών είναι εθελοντική, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Σπιτιού Γαλήνης Χριστού της της Αγριάς και την ανάδειξη της λαϊκής μας μουσικής κληρονομιάς.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις