ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

O Bασίλης και η ομάδα του, φέτος το καλοκαίρι κάνουν την διαφορά και μοιράζουν χαμόγελα!

O Bασίλης και η ομάδα του, φέτος το καλοκαίρι κάνουν την διαφορά και μοιράζουν χαμόγελα!

Newsroom

Eίναι ο Βασίλης και η ομάδα του. Ο ιδιοκτήτης και σεφ του Cookaki που άνοιξε πριν λίγους μήνες στην πόλη μας και συγκεκριμένα στον Άγιο Κωνσταντίνο και στην Πλαστήρα 5, μπροστά στις παιδικές χαρές.

Πρόκειται για ένα νεο-γαστροταβερνείο, που σέβεται πρώτα τους ανθρώπους και αμέσως μετά τα υλικά, γι αυτό πάντα επιλέγει τοπικά υλικά, από δικούς μας παραγωγούς, ώστε να έχει πάντα φρέσκες και αγνές πρώτες ύλες, μα κυρίως να στηρίζει με αυτον τον τρόπο τον τόπο μας.

Ο άνθρωπος πρώτος για τον Βασίλη και στις συνεργασίες, που δεν φοβάται αλλά επιδιώκει να να δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά, για εργασία, εξέλιξη και προοπτική στην εστίαση.

Λειτουργούν σαν ομάδα και κανείς δεν είναι ανώτερος, όλη είναι μια αλυσίδα, που δουλεύει για να φέρει χαμόγελα ευχαρίστησης, απόλαυσης και χαλάρωσης στον κόσμο που θα τους επιλέξει.

Το μενού μπορεί να τους ικανοποιήσει όλους και το αποτέλεσμα στα πιάτα λαμβάνει τις καλύτερες κριτικές!!!

Λίγα μέτρα από την θάλασσα, δίπλα στη παιδική χαρά, οι οικογένειες και όχι μόνο έχουν βρει αυτό που έψαχνα, κάνοντας τα βράδια τους πολύ πιο όμορφα και γι αυτούς και για τα παιδιά τους!

Αξίζει να το ζήσετε!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις