ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Έχεις παιδάκι από 4ων έως 6 ετών; ΔΩΡΕΑΝ η πρώτη επαφή με τα Αγγλικά, στο Avalon Kofou!

Έχεις παιδάκι από 4ων έως 6 ετών; ΔΩΡΕΑΝ η πρώτη επαφή με τα Αγγλικά, στο Avalon Kofou!

Newsroom

Ξέρεις πως πλέον τα Αγγλικά μπαίνουν πολύ νωρίς στη ζωή του παιδιού σου. Ξέρεις πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, γι αυτό και όλα έχουν να κάνουν με το να αγαπήσουν αυτή την γλώσσα και έτσι θα θέλουν να την μάθουν.

Αυτό είναι κάτι που μπορεί να στο εγγυηθεί το Φροντιστήριο Αγγλικών Avalon Κofou, μέτα από 40 χρόνια παρουσίας και χιλιάδες επιτυχίες!

Με 2 υπερσύγχρονα Φροντιστήρια, όμορφους, χαρούμενους και πεντακάθαρους χώρους, με σεβασμό στους μαθητές και στους γονείς, όντας κυριολεκτικά πάνω από κάθε παιδί ξεχωριστά, φτιάχνοντας πάντα μικρά τμήματα με όποιο κόστος και έχοντας εντάξει το εκπαιδευτικό παιχνίδι και την βιωματική μάθηση στον τρόπο διδασκαλίας, είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις για το παιδί σου.

Αν λοιπόν το παιδάκι σου είναι από 4 έως 6 ετών μίλα μαζί τους και κάνε την εγγραφή του για να ενταχθεί στα τμήματα προετοιμασίας, όπου μέσα από παιχνίδι, θα αρχίσει να μαθαίνει Αγγλικά και να δένεται με την γλώσσα, όντας πιο έτοιμο να μπεις στις πρώτες βασικές τάξεις των Αγγλικών!

Προετοίμασε το παιδί σου κατάλληλα για όσα έρχονται, όντα πιο σίγουρη-ος, ότι γι αυτόν τα Αγγλικά δεν θα είναι ακόμα ένα βαρετό μάθημα….αλλά ένα όμορφο ταξίδι, που εύκολα θα φτάσει στον προορισμό του!!!!

Χιονοδρομου Παππα 2, 24210 47022

Περραιβού 105 με Λ.Βύρωνος, 2421055991

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις