ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Να γιατί πρέπει να φας οπωσδήποτε στο εστιατόριο Κρίτσα!

Να γιατί πρέπει να φας οπωσδήποτε στο εστιατόριο Κρίτσα!

Δώρα Μιχαήλ

Κριτσά, στη Πορταριά Πηλίου, αν τύχει και πας εκεί θα σε στείλουν!

Η επιχείρηση είναι οικογενειακή και οι άνθρωποι πολύ φιλόξενοι, με το χαμόγελο στα χείλη. Η κυρία Ελένη Καραίσκου, ιδιοκτήτρια της επιχείρησης και ο Μελέτης Ανδρινός καλωσορίζουν τους πελάτες, τους ενημερώνουν για τα πιάτα μέρας και κάνουν το καλύτερο δυνατό για να ευχαριστηθούν.

Χωριάτικη σαλάτα, χορτόπιτα, φέτα με σουσάμι και μέλι, μπιφτέκι γεμιστό με καπνιστό τυρί, κόκκορας κρασάτος, αρνάκι στη γάστρα ήταν μερικά από τα πιάτα που γέμισαν το τραπέζι μας και δεν ξέραμε τι να πρωτοφάμε.
Η γεύση από το καθένα ήταν μοναδική κι αυτό που λέγαμε μεταξύ μας ήταν ότι παρά το περασμένο της ώρας, όλα ήταν ελαφριά καθώς δεν είχαν το παραμικρό συντηρητικό οι πρώτες ύλες.

Στο συγκεκριμένο εστιατόριο θα βρείτε ποικιλία από μαγειρευτά φαγητά, κρέατα στη σχάρα, πίτες με παραδοσιακό φύλλο ανοιγμένο στο χέρι, σούπες και ζυμαρικά. Στις σπεσιαλιτέ συγκαταλέγονται όλες οι παραδοσιακές συνταγές από το Πήλιο. Δοκιμάστε, λοιπόν, σπετζοφάι, χόρτα τσιγαριστά με αυγά μάτια, γαλοτύρι, τσιτσίραβλα, τραχανά με τυρί ή λουκάνικα, αλλά και μπουμπάρι με πατάτες στον φούρνο. Το γεύμα κλείνει με φημισμένα γλυκά του κουταλιού ή με γλυκά ταψιού, που στο Πήλιο μαγειρεύονται όπως πουθενά αλλού.

kri

kri2

kri3

kri4

kri5

kri6

kri7

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις