ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Με δροσιά και θέα θάλασσα ζεις τις πιο δυνατές γευστικές εμπειρίες! Δες!

Με δροσιά και θέα θάλασσα ζεις τις πιο δυνατές γευστικές εμπειρίες! Δες!

Newsroom

Είτε είναι πρωί, είτε απόγευμα, είτε βράδυ, υπάρχει ένας μέρος, πάντα δροσερό και με υπέροχη θέα, που μπορεί να σε χαλαρώσει και ταυτόχρονα να σου χαρίσει δυνατές γευστικές εμπειρίες!

Απόλαυσε τον υπέροχο γλυκό καφέ 2410 του Γιασεμί στη παραλία της Αγριάς, μαζί με το πρωινό σου, κάτω από τη φυσική σκιά που δημιουργούν οι μουριές του μαγαζιού και χόρτασε τη πείνα σου με τις πολλαπλές επιλογές που σου δίνει το μαγαζί!

Θες τοστάκι, σαντουτσάκι ή μια λαχταριστή ομελέτα;

Ότι και να ποθείς, θα το έχεις!

Τα απογεύματα στο Γιασεμί είναι το κάτι άλλο…δες τον ήλιο να πέφτει μέσα στη καταγάλανη θάλασσα, απολαμβάνοντας κρέπα, κρέπα με παγωτό, μια από τις 40 μοναδικές γεύσεις του χειροποίητου παγωτού τους με βιολογικό γάλα και δοκίμασε οπωσδήποτε την καραμελόπιτά τους, μια γεύση που δε θα βρεις πουθενά αλλού!!!

Αν αγαπάς τις βάφλες, τότε εκεί θα βρεις τη χαρά σου. Ο Χρήστος φτιάχνει χειροποίητο βάφλα με τραγανή ζύμη δίνοντας της γλυκιά ή αλμυρή γεύση ανάλογα με τα γούστα σου!

Τα βράδια η δροσιά εκεί είναι ακαταμάχητη….θ ακούς το κύμα να σκάει πάνω σου και θα ταξιδεύεις χαλαρώνοντας στα μέρη που εσύ θέλεις!

Σου προτείνω να δοκιμάσεις τους μοναδικούς λουκουμάδες του Γιασεμί, κλασσικούς με μέλι, κανέλα και καρύδι ή με πραλίνα και μπισκότο!

Να θυμάσαι όμως ο Χρήστος μπορεί να σου κάνει και αλμυρούς λουκουμάδες!

Γιασεμί…πήγαινε, δοκίμασε και θα γίνει το πιο νόστιμο στέκι σου!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις