ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Iππόκαμπος: Η Γιώτα & ο Χρήστος σας χαρίζουν τη καλύτερη φιλοξενία!

Iππόκαμπος: Η Γιώτα & ο Χρήστος σας χαρίζουν τη καλύτερη φιλοξενία!

Δώρα Μιχαήλ

Μόνο με ευχάριστες και γλυκές αναμνήσεις φεύγουν από την Αλόννησο όσοι έχουν την τύχη να διαμείνουν στον Ιππόκαμπο.

Απολαμβάνοντας τη ζεστή φιλοξενία της Γιώτας και του γιου της του Χρήστου, Έλληνες καί ξένοι τουρίστες μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη ζεστή φιλοξενία των ιδιοκτητών του Ιππόκαμπου, που τους κερδίζουν από την πρώτη στιγμή.

Τα υπέροχα δωμάτια, η καταπληκτική θέα στο γραφικό λιμανάκι της Βότση, η περιποίηση και, βέβαια, το χαμόγελο της Γιώτας και του Χρήστου εγγυώνται ήρεμες και ανέμελες διακοπές σε έναν χώρο περιποιημένο και φτιαγμένο με πολύ μεράκι και αγάπη.

Και οι δυο τους καταφέρνουν να μιλούν στις καρδιές των επισκεπτών του νησιού τους, να δημιουργούν φιλίες και ξέρουν πώς να ικανοποιούν ακόμη και τους πιο δύσκολους φιλοξενούμενους τους, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την Αλόννησο.

Γιατί και για τους δυο τους δεν πρόκειται για πελάτες αλλά, όντως, για φιλοξενούμενους τους, που πρέπει να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις από το νησί τους, απολαμβάνοντας ήρεμες διακοπές.

Για αυτό άλλωστε και όσοι ήδη επισκέφτηκαν τον Ιππόκαμπο μας πληροφόρησαν ότι δέθηκαν με τους ιδιοκτήτες του και εγγυώνται ανεπιφύλακτα τη διαμονή στο μικρό αυτό παράδεισο της Αλοννήσου.

al4

al3

al2

al

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις