ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ichalos: Μόλις άνοιξε στην παραλία- Δείτε τον χώρο και το φαγητό!

Ichalos: Μόλις άνοιξε στην παραλία- Δείτε τον χώρο και το φαγητό!

Newsroom

Μια νέα, εξαιρετική και πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, αποτελεί για την πόλη μας και ειδικότερα για την παραλία μας, το νέο μαγαζί που μόλις άνοιξε!

Ο λόγος για το Grill House Ιchalos, στην Αργοναυτών 49 (δίπλα στη Δωδώνη).

Η οικογένεια άνοιξε το πρώτο της εστιατόριο με το όνομα Oίχαλος το 1993 και παραμένει μέχρι σήμερα στην εστίαση, όντας οι άνθρωποι πίσω και από το πολύ πετυχημένο “Αρχοντικό παραδοσιακό εστιατόριο” στην Πορταριά και όχι μόνο.

Ένας χώρος πολύ κομψός, που προσεγμένος, που σε κάνει να νιώθεις πως είσαι σε ένα gourme εστιατόριο. Ένας χώρος καλοστημένος που σέβεται τον άνθρωπο που θα τον επιλέξει.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια πολύ καλή ταβέρνα, που όμως επέλεξε να δώσει στιλ στον χώρο της. Στον κατάλογο θα βρείτε εκπληκτικά ορεκτικά, με τα γεμιστά μανιτάρια και τις πατάτες ογκρατέν να μην πρέπει να λείψουν από καμία παραγγελία! Και όλα τα τα κρεατικά που αγαπάτε. Αν δε είστε του πρόβειου, με κλειστά μάτια επιλέξτε το!

Δοκιμάσαμε μοσχαρίσια μπριζόλα, που έφτασε κατευθείαν από τα σφαγεία με τα οποία συνεργάζονται και ήταν όνειρο…ψημένη όσο θέλαμε, παραμένοντας ζουμερή και “βαμβάκι”! Η σως πιπεριού που το συνόδευε, του έδινε πικάντικες πινελιές που μέχρι και αυτή την ώρα που σας γράφω τις γεύομαι στο στόμα μου, ανυπομονώντας να την γευτώ ξανά.

Εύχομαι ολόψυχα στον Ichalo, με τις τόσο δυνατές γεύσεις του Αλέξανδρου Ρίζου, να έχει μια πολύ μεγάλη και όμορφη πορεία γιατί σαν μαγαζί το αξίζει πραγματικά, ενώ ταυτόχρονα, δίνουν μια άλλη ευκαιρία στον κόσμο της παραλίας, για να γευτεί διαφορετικές γεύσεις, γεύσεις που αγαπά, στο πιο όμορφο σημείο της πόλης μας!

Καλές δουλειές!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις