Η Κατερίνα Μπακρατσά ταξίδεψε στην Σκόπελο και μας μεταφέρει τις εμπειρίες της από το El Atrio Restaurant
Μόλις λίγα μέτρα αριστερά από το λιμάνι της Σκοπέλου θα συναντήσεις, το El Atrio που με την πρώτη ματιά νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε κάποιο gourmet εστιατόριο στις Κυκλάδες.
Με γήινους, λευκούς τόνους , απαλή μουσική και την απίστευτη θέα της θάλασσας , θα απολαύσεις ελληνικά μεσογειακά πιάτα σε μία πιο εκλεπτυσμένη εκδοχή.
Πολλές επιλογές σε σαλάτες και ορεκτικά, θαλασσινά , μαγειρευτά , της ώρας , όλα φτιαγμένα από φρέσκες πρώτες ύλες τις οποίες προμηθεύονται από τη Σκόπελο.
«Είναι σημαντικό να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον στο νησί για να μένουν τα παιδιά μας και αύριο μεθαύριο να το αναβαθμίσουν με τις ιδέες τους» τόνισε ο ιδιοκτήτης, ο οποίος δούλευε στην κουζίνα πολύ γνωστών εστιατορίων της Σκοπέλου για πάνω από 25 χρόνια.
Μερικές από τις σπεσιαλιτέ τους είναι η χοιρινή τηγανιά, το ψητό καλαμάρι και η μοσχαρίσια μπριζόλα Ribeye.
Πάρτε μια γρήγορη ματιά για το τι σας περιμένει!