ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Bολιώτισσα έφτιαξε το must προϊόν για το καλοκαίρι, 4 σε 1! Θα τρελαθείς!

Bολιώτισσα έφτιαξε το must προϊόν για το καλοκαίρι, 4 σε 1! Θα τρελαθείς!

Newsroom

Τι θέλει μια γυναίκα για το καλοκαίρι;

Σίγουρα βαθύ μαύρισμα. Πόσο πολύ θα ήθελε όμως με ένα μόνο προϊόν να καταφέρει βαθύ μαύρισμα, με αντηλιακή προστασία και ταυτόχρονα ενυδάτωση, λάμψη και αρωματισμένο δέρμα;

Γίνονται όλα αυτά;

Με το προϊόν που μας έφτιαξε με πολλή αγάπη η Ναταλία μας από το Φρου Φρου και Αρώματα, στην Αντωνοπούλου μεταξύ της Δημητριάδος και της Ερμού, μπορείς να έχεις όλα τα παραπάνω!

Με βάση το καραοτέλαιο που φημίζεται για το μαύρισμα που καταφέρνει, σε ένα σικάτο μπουκάλι, μια προσεγμένη συσκευασία, με προσθήκη αμυγδαλέλαιου για ταυτόχρονη ενυδάτωση, γκλίτερ για λάμψη, άρωμα της επιλογής σας και προσθήκη αντηλιακού δείκτη προστασίας, πας στην παραλία με ένα μόνο προϊόν, μοσχοβολάς, λάμπεις, προστατεύεσαι και μαυρίζεις!

Επίσης, αν έχεις πολύ λιπαρή επιδερμίδα, μπορείς να επιλέξεις ξηρό λάδι, πάλι φτιαγμένο από την Ναταλία, με γκλίτερ της επιλογής σου και άρωμα της επιλογής σου, ενώ αν σε ενδιαφέρει πολύ η βαθιά ενυδάτωση και το να έχεις έναν βελούδινο και λαμπερό δέρμα, θα σου πρότεινα το αμυγδαλέλαιο που για εμένα είναι ο αγαπημένος μου κωδικός και τον αγοράζω χειμώνα καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι το βάζω πριν την θάλασσα, για να ετοιμάσω το δέρμα για τον ήλιο και για να έχει όμορφη όψη όταν εμφανιστώ στην παραλία και μετά την ηλιοθεραπεία μου και το μπάνιο μου στο ντους, για να ξεκουράσω το δέρμα μου από τον ήλιο!

Φυσικά και το αμυγδαλέλαιο το κάνεις όπως ακριβώς θέλεις, με γκλίτερ που εσύ θα επιλέξεις και άρωμα της επιλογής σου!!!!

Ότι και αν διαλέξεις, το σίγουρο είναι ένα και κοινό για κάθε Βολιώτισσα, καλοκαίρι χωρίς Φρου Φρου και Αρώματα, δεν γίνεται!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις