ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Eνθύμιον: Mακράν η top επιλογή της πόλης για όσους αγαπούν το κρέας!

Eνθύμιον: Mακράν η top επιλογή της πόλης για όσους αγαπούν το κρέας!

Δώρα Μιχαήλ

Από την ημέρα που με έχετε δει να γευματίζω στο Ενθύμιον με ρωτάτε συνεχώς γι αυτό. Εγώ από τον ενθουσιασμό μου, ξέροντας ότι μπορώ να μιλάω για ώρες και να σας μεταφέρω την κάθε λεπτομέρεια, για να μη κουράζω, σας απαντώ πάντα το εξής: Στέκεται άνετα και ανταγωνιστικά στην Αθήνα. Δεν υπάρχει στο κρέας τίποτα καλύτερο στην πόλη!

Δεν είναι δυνατόν να είσαι Βολιώτης, να αγαπάς το κρέας και να μην έχεις ήδη επισκεφθεί το Ενθύμιον, γιατί αν είναι έτσι, δε ξέρεις πόσο τυχερός είσαι που είναι στην πόλη μας!

Ένας όμορφος χώρος, ευγενικό και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, προσεγμένο και στοχευμένο μενού που σου δίνει όλες τις επιλογές, χωρίς ωστόσο να σε κουράζει, αξιόλογη λίστα κρασιών και μαθήματα τεμαχισμού και ψησίματος του κρέατος, από τον σεφ Νίκο Τακτικό, που θα σου χαρίσει τις πιο απολαυστικές και μοναδικές γεύσεις της πόλης!

Φυσικά αν είσαι από αυτούς που προτιμούν το ψάρι, επίσης θα σε ικανοποιήσουν με επιλογές στο μενού τους και με αξιόλογα αποτελέσματα στο πιάτο σου…

Και εδώ, θέλω να συγχαρώ τον σεφ, αφού σπάνια γίνεται τόσο ταλαντούχα διαχείριση από τους μάγειρες και στο κρέας και στο ψάρι, αφού συνήθως μπορεί το αποτέλεσμα να είναι αξιοπρεπέστατο, αλλά ο καθένας κάπου κάνει τη διαφορά. Στην περίπτωση του Νίκου Τακτικού, το επίπεδο του αποτελέσματος είναι το ίδιο!!!!!!

Έφαγα με παραγγελία, καθώς δεν υπάρχει στο μενού, το καλύτερο ταρταρ που ίσως έχω δοκιμάσει στην ζωή μου! Μην σε φοβίζει το “ωμό”, δεν το νιώθεις, δεν το καταλαβαίνεις! Όπως είπα και στον επιχειρηματία Χρήστο Κίτσιο, συνιδιοκτήτη του “Ενθύμιον” η επιτυχία του δικού τους ταρταρ, έγγυται στο γεγονός, ότι θα το έτρωγε ευχάριστα χωρίς να του φανεί κάτι παράξενο, ακόμα και κάποιος που δεν είχε δοκιμάσει ποτέ ξανά στην ζωή του!

Επίσης, είναι σημαντικό να αναφέρω, ότι στον Βόλο είναι από τις ελάχιστες φορές και σίγουρα η πιο πετυχημένη, που μου φέρνουν το κρέας ακριβώς όπως το ζήτησα ψημένο, ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο, ενώ εδώ θα ήθελα να αναφερθώ και στο ταλέντο, τις γνώσεις και την εμπειρία του σεφ, στο να διαλέγει το κατάλληλο κομμάτι κρέατος και να προχωρά σε τόσο υποδειγματικό τεμαχισμό!

Δεν έχω λόγια απλά….

Θέλω να πηγαίνω ξανά και ξανά στο Ενθύμιον, γιατί ξέρω ότι πάντα θα με εκπλήσσουν και ότι ποτέ δεν θα με απογοητεύσουν!

Σας ευχαριστούμε για το επίπεδο με το οποίο επιλέγετε να δουλεύετε. Γνωρίζουμε καλά το κόστος αυτής της επιλογής και γι αυτό τα συγχαρητήρια μας είναι και πολλά και θερμά!

Θα τους βρείτε: Φερών 17 στα Παλιά

Κρατήσεις: 6973532539, 2421027413

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις