ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ανωβολιός: Το αστέρι του Πηλίου! Όλοι εκεί θέλουν να μείνουν!

Ανωβολιός: Το αστέρι του Πηλίου! Όλοι εκεί θέλουν να μείνουν!

Δώρα Μιχαήλ

Aπό το travelgirl.gr

Η πρώτη μέρα μας μέρα στο Πήλιο ξεκίνησε υπέροχα. Αφού περιπλανηθήκαμε στις ομορφιές των χωριών του, η πρώτη μας διανυκτέρευση ήταν στον Αγιο Γεώργιο Νηλείας, στον Ανωβολιό Boutique Hotel.

Aνωβολιός θα πει σωρός από πέτρες, που ανακατέψαμε τόσες φορές ώσπου μεταμορφώθηκαν σε έξι πέτρινα σπίτια φιλοξενίας. ένα χωριό μεσ’ το χωριό!

Οι ιδιοκτήτες του μας καλωσόρισαν με το χαμόγελο στα χείλη και μας οδήγησαν σε έναν υπέροχο ξενώνα, βγαλμένο από παραμύθι. Γύρω γύρω η φύση έκανε τα μαγικά της. Όταν φεύγεις από την πόλη και έρχεσαι σε χωριό αμέσως η διάθεσή σου αλλάζει. Οι άνθρωποι έχουν ανακαλύψει την συνταγή της ευτυχίας καθώς εδώ όλα κυλούν όμορφα χωρίς το παραμικρό άγχος.

Η θέα από το δωμάτιό μας ήταν μοναδική. Ο ξάδελφός μου, Γιάννης Ζάχαρης, δεν έχασε στιγμή και πήρε την φωτογραφική του μηχανή για να φωτογραφίσει τις όμορφες γωνιές.

Με το που τακτοποιήσαμε τα πράγματά μας, βγήκα έξω από το δωμάτιο και φωτογράφισα κι εγώ μερικούς από τους χώρους. Μακάρι να μπορούσα να σας πάρω μαζί μου και να «χαθούμε» στην ομορφιά της φύσης.

ano

ano2

ano3

ano4

ano5

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις