ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αυτό το μπριζολάδικο έχει τα πιο… σατανικά υποκαταστήματα! (ΦΩΤΟ)

Αυτό το μπριζολάδικο έχει τα πιο… σατανικά υποκαταστήματα! (ΦΩΤΟ)

Δώρα Μιχαήλ

Σε όλους αρέσουν οι θεωρίες συνωμοσίας, όμως αυτή που προέκυψε για το «Outback Steakhouse» ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και έγινε viral στο ίντερνετ.

Οι θεωρίες συνωμοσίας έχουν πάντα ενδιαφέρον, είτε μικρό, είτε μεγάλο. Ανάλογα με τα στοιχεία πάνω στα οποία βασίζονται…

Υπάρχουν ουκ ολίγες που μπορεί να θυμηθεί κανείς… Από το ποιοι γλίτωσαν της επίθεσης στους δίδυμους πύργους στην Αμερική και το ο Έλβις δεν έχει πεθάνει, μέχρι τους αεροψεκασμούς και τον Μάκη Ψωμιάδη που σκηνοθέτησε τον θάνατό του.

Στις ΗΠΑ όμως, που είναι πολύ μπροστά σε κάτι τέτοια, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, με αφορμή το «Outback Steakhouse».

Ένας χρήστης του Twitter λοιπόν «ανακάλυψε» πως αν βάλεις τα μαγαζιά του συγκεκριμένου μπριζολάδικου στον χάρτη της Νέας Υόρκης, σχηματίζουν την πεντάλφα.

Αμέσως το τιτίβισμά του έγινε viral και άλλοι, εξίσου παρανοϊκοί, άρχισαν να τον σιγοντάρουν, ποστάροντας ανάλογα σατανικά σχήμα και από άλλες πόλεις, όπως για παράδειγμα η Ιντιανάπολις…

Το κατάστημα απάντησε στην ερώτηση «Τι ετοιμάζει το Outback Steakhouse», λέγοντας πως τίποτα περισσότερο από μπριζόλες και onion rings, προκειμένου να ικανοποιεί τους πελάτες του.

MPR

MPR3

MPR4

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις