Στα μέρη μας, στην Θεσσαλία και συγκεκριμένα στην πόλη της Λάρισας, σε κεντρικότατο σημείο, ανοίγει πριν την 25η Μαρτίου νέο lava spot. Το μεγαλύτερο trend των τελευταίων μηνών.
Ο γνωστός στα social media “Steve” βρίσκεται εδώ και καιρό σε συζητήσεις για ανάπτυξη της αλυσίδας που έχει δημιουργήσει, με ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα. Ο ίδιος επισημαίνει πως τα περισσότερα μηνύματα που δεχόταν από τον κόσμο, ήταν από την Λάρισα, γι αυτό και δόθηκε προτεραιότητα στη συγκεκριμένη θεσσαλική πόλη.
Σύμφωνα μαλιστα με πληροφορίες που μένει να επιβεβαιωθούν και μεταφέρουμε με μια μικρή επιφύλαξη, με το συγκεκριμένο concept σχετίζεται πασίγνωστος Βολιώτης επιχειρηματίας, που διαθέτει καταστήματα με καφέ στην πόλη του Βόλου.
Θα επανέλθουμε με αναλυτικό ρεπορτάζ.