ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το φαινόμενο “Αναστασία” έχει Βολιώτισσα δασκάλα- Δες ποιά!

Το φαινόμενο “Αναστασία” έχει Βολιώτισσα δασκάλα- Δες ποιά!

Δώρα Μιχαήλ

Ένα από τα πρόσωπα που μας απασχολούν πολύ τους τελευταίους μήνες είναι η Αναστασία, που αποτελεί μια νέα άφιξη στην μουσική σκηνή της πόλης. Ιδιαίτερα μικρή σε ηλικία, ωστόσο ήδη ξεχωρίζει και έχει προχωρήσει σε συνεργασίες με πολύ μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου.

Όλοι μιλούν για το κορίτσι “φαινόμενο”. Πίσω όμως από αυτό το σπουδαίο κορίτσι με την διαμαντένια φωνή κρύβονται και μερικοί άλλοι άνθρωποι και κυρίως οι δάσκαλοι της.

Ένας από τους ανθρώπους που ήταν και είναι κοντά της, συμβάλλοντας στην σημερινή της επιτυχία και στο χτίσιμο της φωνής και της προσωπικότητας της, είναι η Βολιώτισσα Άννα Μαλισιόβα, η οποία μάλιστα κουράρει μερικές από τις μεγαλύτερες φωνές του εξωτερικού.

Στο γραφείο της στην Αθήνα, θα δεις να μπαινοβγαίνουν πασίγνωστους ηθοποιούς, τραγουδιστές και όχι μόνο, στους οποίους κατά κύριο λόγο χρησιμοποιεί την μέθοδο “Tomatis”.

Η μέθοδος Tomatis είναι ένα σύστημα που ξεκίνησε από τον Γάλλο Ιατρό Alfred Tomatis και εφαρμόζεται μέσω μιας ειδικής φορητής συσκευής η οποία διεγείρει τον εγκέφαλο. Ενισχύει την αντιληπτικότητα, βελτιώνει την ακουστική προσοχή, τη μνήμη, τη μάθηση, βοηθάει στην εκμάθηση των ξένων γλωσσών και στη διαχείριση των συναισθηματικών διαταραχών. Επίσης είναι εξαιρετικά θεαματική για όσους χρησιμοποιούν τη φωνή τους ως πολύτιμο εργαλείο για τη δουλειά τους, βελτιώνοντας την ένταση, την άρθρωση και το ηχόχρωμα της φωνής τους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε ηλικία καθώς βοηθάει όλους τους ανθρώπους, όλων των ηλικιών, να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Περήφανοι όλοι μας για την Άννα Μαλισιόβα.

Δείτε περισσότερα: https://annamalisiova.com/

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις