ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το τσιπουράδικο, που πλέον κάνει του Βολιώτες να υποκλίνονται! (ΦΩΤΟ)

Το τσιπουράδικο, που πλέον κάνει του Βολιώτες να υποκλίνονται! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Του βγήκε. Ναι του βγήκε του Βασίλη Σακελλαρίου η μεγάλη επένδυση που έκανε να φέρει στο τσιπουράδικο του, στο Αλάτι στον Άγιο Κωνσταντίνο, τον πατριάρχη των θαλασσινών, τον πολυβραβευμένο σεφ Ιωάννη Παρίκο!

Από το μισελένατο Βαρούλκο, κατευθείαν στον Βόλο, όπου έφτιαξε ένα υπέροχο μενού, πολύ μπροστά για τα δεδομένα μας, με δυνατές αλλά κυρίως καθαρές γεύσεις. Ο Ι.Παρίκος έμαθε όλα τα μυστικά στην ομάδα του “Αλάτι”, άφησε πίσω τις συνταγές τους, την εμπειρία του, τις τεχνικές του και τις γνώσεις του και τα παιδιά…κεντάνε, φέρνοντας στο τραπέζι μας πιάτα που μπροστά τους υποκλίνεσαι, γιατί όχι, δεν μπορείς ούτε να τα βρεις, ούτε να τα φας κάθε μέρα!

Την Παρασκευή το βράδυ ήμουν με φίλους εκεί. Κάτσαμε στο πάρκο που επιτέλους μπήκαν και πάλι τραπέζια. Κάτω από τα δροσερά δέντρα, με θέα θάλασσα, απολαύσαμε σπάνιες γεύσεις που μας έκαναν να πούμε, ότι είναι πολλά τα χιλιόμετρα για να φάμε μέχρι να πάμε στο βαρούλκο, το Αλάτι και δίπλα στα πόδια μας είναι και φθηνότερο είναι και αξίζει την υπόκλιση μας!

Δεν έχω λόγια για το πόσο έχει εξελιχθεί και το πόσο καλύτερο έχει γίνει.

Αξίζει να το δοκιμάσετε και αξίζει να πάτε με άδειο στομάχι και να δοκιμάσετε όσα περισσότερα πιάτα μπορείτε!!!

Αν δε αγαπάς τα θαλασσινά, αναρωτιέμαι γιατί είσαι ακόμα εδώ….

Καλή σας απόλαυση….αν και είμαι βέβαιη γι αυτή!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις