ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το να τρως από τα χέρια του, είναι άκρως εθιστικό! Τι; Δεν έχεις δοκιμάσει;

Το να τρως από τα χέρια του, είναι άκρως εθιστικό! Τι; Δεν έχεις δοκιμάσει;

Newsroom

Είναι ο Νίκος Ράπτης, είναι η γεύση, η ένταση, η δημιουργία και η ανάμνηση που σας αφήνει κάθε πιάτο που δοκιμάζετε στο μαγικό, στο ξεχωριστό, στο υπέροχο Κάπως Αλλιώς στα Άνω Λεχώνια!

Δίπλα του πάντα η Βιργινία, γιατί πίσω από κάθε μεγάλο άντρα, κρύβεται μια υπέροχη γυναίκα. Με το γούστο της και τις κατευθύνσεις της, το Κάπως Αλλιώς αλλάζει συνέχεια….

Πρόσφατα μάλιστα, με την βοήθεια και την επίβλεψη της Αρχιτέκτονα Βασιλικής Παλαμιώτου, ο Νίκος και Βιργινία, ανανέωσαν ολοκληρωτικά και τον εξωτερικό τους χώρο, γιατί πάντα, γιατί κάθε χρόνο θέλουν να γίνονται καλύτεροι και ουσιαστικά και φαινομενικά.

Μεταξύ μας τώρα, ξέρετε τι τους είπαμε τις προάλλες;

“Και τόσο ωραίο μαγαζί να μην είχατε και τόσο πολύ να μην επενδύατε στην εικόνα, αν κάποιος δοκιμάσει τις γεύσεις σας, θα έρχεται ξανά και ξανά στα Άνω Λεχώνια, μόνο γι αυτές και αυτή είναι η επιτυχία σας”!

Σε ένα όμορφο, οικείο περιβάλλον, θα σε περιποιηθούν με πολλή αγάπη, φιλικά και οικογενειακά, σα να είστε στο σπίτι καλών φίλων σας και σίγουρα ότι έρθει στο τραπέζι σας, θα είναι φρεσκότατο, φτιαγμένο από τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά και πολύ πολύ δυνατό γευστικά!

Ο Νίκος είναι μάστορας στα ψησίματα και όχι μόνο….

Γνωρίζει πολύ καλά τα μυστικά των γεύσεων και των εντάσεων και παίζει μαζί τους ρυθμικά και αρμονικά…..παίζει τόσο πετυχημένα, που εσύ σε κάθε μπουκιά σου, θα τον ευχαριστείς και πριν φύγεις από το Κάπως Αλλιώς θα έχεις ήδη ανανεώσει το ραντεβού σου μαζί τους!

Ξέρετε ότι οι περισσότερες βαπτίσεις ή τραπέζοα αρραβώνων και γάμων που γίνονται στο Κάπως Αλλιώς, είναι από πελάτες που έφτασαν εκεί και τρώγοντας είπαν: Εδώ θα κάνουμε το τραπέζι της σημαντικότερης στιγμής μας!!!

Γι αυτό σας είπα, πριν φύγετε θα ανανεώσετε το ραντεβού σας μαζί τους!

Δοκιμάστε οπωσδήποτε τις τηγανιές τους, την υπερτεράστια μπριζόλα τους και το μπιφτέκι του σεφ!!!

Τους αγαπώ….έτσι απλά!!!!!

Και θα τους αγαπήσεις και εσύ και γι αυτό, πηγαίνω και στοίχημα!

Θα τους βρεις στα Άνω Λεχώνια, στον κεντρικό δρόμο, μπροστά στον πλάτανο, στρίβοντας για Άγιο Αθανάσιο.

Καλή σας απόλαυση!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις