ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Του Κυρ Χρήστου, σε περιμένει για μια ανεπανάληπτη εμπειρία! (ΦΩΤΟ)

Του Κυρ Χρήστου, σε περιμένει για μια ανεπανάληπτη εμπειρία! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

“Του Κυρ Χρήστου”….το έχεις δοκιμάσει;

Αν ναι, είμαι βέβαιη πως ήδη τον έχεις επισκεφθεί ξανά και ξανά, αν όχι, δεν ξέρεις τι χάνεις….

Μια επιχείρηση με απόλυτο σεβασμό στον πελάτη, που δίνει βαρύτητα στην πολύ καλή πρώτη ύλη, που γνωρίζει τα μυστικά του ψησίματος και που καθημερινά επενδύει στο να γίνεται η ίδια καλύτερη. Στοίχημα της;

Φεύγοντας από τον χώρο τους, να έχετε ζήσει μια ολοκληρωμένη, προσιτή και ανεπανάληπτη εμπειρία, που θα σας κάνει να επιστρέψετε πάλι εκεί!

Με πολλά χιλιόμετρα στον χώρο της εστίασης, το μεγαλύτερο στοίχημα που κέρδισαν, αυτό που τους κάνει περήφανους, είναι που οι πελάτες τους, έγιναν φίλοι τους, που οι νέοι που σήμερα τους προτιμούν, ήταν μικρά παιδιά, όταν πήγαιναν εκεί με τους γονείς τους!

Μπορεί να έχουν διαλέξει τον δύσκολο δρόμο της απόλυτης ποιότητας και συνέπειας, όμως το έχουν καρπωθεί με την υποστήριξη σας και την πίστη σας σε αυτούς….αφου ναι, δεν τους αλλάζετε!

Σας περιμένει….στην θάλασσα, άλλωστε καλοκαίρι έχουμε, με κρύα μπύρα, εμπνευσμένα ορεκτικά και υπέροχα κρέατα!

Εσύ διαλέγεις, θέλεις να ζήσεις την φιλοξενία του κυρ-Χρήστου στον Βόλο και στην Πλαστήρα 4, εκεί στον Άγιο Κωνσταντίνο, με την παιδική χαρά στα πόδια σας, για να παίζουν τα παιδάκια σας, όσο εσείς απολαμβάνετε το φαγητό σας ή θέλεις να πας μια βόλτα στον τοπ καλοκαιρινό προορισμό της πόλης, μόλις 5 λεπτά από το κέντρο του Βόλου, στην παραλιακή της Αγριάς;

Αυτή δεν είναι δύσκολη επιλογή. Η δύσκολη επιλογή είναι να διαλέξεις ανάμεσα στα εμπνευσμένα πιάτα του, όπως προανέφερα, με…πολίτικο άρωμα!

Ευτυχώς οι τιμές είναι ακαταμάχητες και χαμηλές θα έλεγα για την ποιότητα που μας προσφέρουν, οπότε ναι…μπορείς να παραγγείλεις όσα πιάτα σου κινήσουν την περιέργεια!!!

Είναι μια ευκαιρία που αξίζει να δώσεις, για να ζήσεις την απόλυτη σχέση ποιότητας και τιμής, εμπειρίας και τιμής και σίγουρα γεύσης και φιλοξενίας, γιατί γι αυτούς δεν είστε πελάτες, είστε φιλοξενούμενοι και εν δυνάμει φίλοι!

Να περάσετε όμορφα….

Πάρτε μια γεύση, μια ελάχιστη γεύση από τις γευστικές εμπειρίες που θα σας χαρίσουν:

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις