ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΙΓΛΗ: Η Θεσσαλική εταιρεία που κατακτά όλη την Ελλάδα!

ΑΙΓΛΗ: Η Θεσσαλική εταιρεία που κατακτά όλη την Ελλάδα!

Newsroom

Ο Όμιλος Αίγλη, δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης και της γαστρονομίας σχεδόν 20 χρόνια τώρα.

Διαθέτει δύο εστιατόρια, δικές τους αίθουσες φιλοξενίας εκδηλώσεων “Κτήμα Αίγλη” και χώρους διαμονής και φιλοξενίας, ενώ η δύναμη τους θα λέγαμε ότι είναι η βαθιά γνώση του χώρου του catering, μέσα από τον οποίον έχουν ξεχωρίσει πανελλαδικά, όντας η επιλογή για μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρικές εκδηλώσεις, τα πιο σημαντικά πανελλαδικά γεγονότα, αλλά και πολλούς γάμους, βαπτίσεις και coctail party, με μερικούς από τους πελάτες τους, να είναι από τους πιο αναγνωρίσιμους επιχειρηματίες, πολιτικούς, δημοσιογράφους και όχι μόνο!

Τυχαίο;

Καθόλου, δεν θα έλεγα, αφού όσοι γνωρίζουν το “Αίγλη Catering”, ξέρουν πως επιλέγοντας το, θα έχουν όχι το 100% του αποτελέσματος, αλλά σίγουρα θα ξεπεραστούν οι προσδοκίες τους και μάλιστα χωρίς κανένα άγχος αν όλα θα πάνε καλά και αν οι καλεσμένοι τους θα περάσουν όμορφα!

Τ όνομα τους συνδεδεμένο με την “προσιτή πολυτέλεια”, την έμπνευση, την δημιουργία και κυρίως τον απόλυτο επαγγελματισμό και συνέπεια.

το ” Αίγλη Catering” με εγγυημένη ποιότητα προτείνει εντυπωσιακά μενού που καθορίζουν με το στυλ τους κάθε εκδήλωση. Σκοπός τους είναι η ποιοτική πρωτοπορία με εικόνες γεύσης, διατηρώντας παράλληλα την παράδοση!

Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, άρτιο εξοπλισμό και εκπαιδευμένο προσωπικό ανταποκρίνεται μ επιτυχία, στις επιθυμίες ακόμα και των πιο απαιτητικών εκδηλώσεων!

Είμαι βέβαιη πως ένας από τους λόγους που έχουν αναπτυχθεί ταχύτατα και που δουλεύουν με εξωστρέφεια, αφού όπως προανέφερα εμπιστεύονται την εταιρεία σε πανελλαδικό επίπεδο, θεωρώ πως είναι το γεγονός της αντίληψης και της κατανόησης, αφού μιλώντας μαζί σας, αντιλαμβάνονται πλήρως ποιοι είστε και τι θέλετε, έχοντας τον μοναδικό τρόπο να δημιουργούν την κάθε εκδήλωση ραμμένη κυριολεκτικά στα μέτρα σας, με βάση τα θέλω σας και την ταυτότητα που εσείς θέλετε να δώσετε.

Η υψηλή τους αισθητική, η φαντασία τους, η μόνιμη ανάγκη τους κάθε εκδήλωση τους να είναι καλύτερη από την προηγούμενη, η έμφαση στην ποιότητα και στην λεπτομέρεια, όπως και η εμπειρία τους, είναι μερικά ακόμα από τα χαρακτηριστικά που τους κάνουν να ξεχωρίζουν και να γίνονται η επιλογή, όσων δεν θέλουν να ρισκάρουν με ημίμετρες προτάσεις, αλλά θέλουν το καλύτερο για μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ζωής τους!

Όλοι αγαπάμε και όλοι αξίζουμε-ειδικά στις σημαντικές στιγμές της ζωής μας, από τον γάμο μας, μέχρι τα εγκαίνια μιας νέας αρχής μας- την πολυτέλεια και σίγουρα το να νιώσουμε μοναδικοί και πιστέψτε με, επειδή κάθε άνθρωπο, κάθε εταιρεία και κάθε εκδήλωση την αντιμετωπίζουν ως ένα μοναδικό και ξεχωριστό γεγονός, ο στόχος είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα επιτευχθεί με την βοήθεια των συνεργατών τους, από τους σεφ, μέχρι τους ανθρώπους που θα εξυπηρετήσουν τους δικούς σας καλεσμένους, όντας απόλυτα εκπαιδευμένοι να το κάνουν σωστά!

Από την Θεσσαλία, για όλη την Ελλάδα….

Αξίζει να σημειωθεί ότι οργανώνουν πλήθος εκδηλώσεων και στην πόλη μας, τον Βόλο, είτε μεμονωμένα, είτε συνεργαζόμενοι με χώρους εκδηλώσεων στην πόλη μας και στον νομό μας γενικότερα.

Θα επιστρέψω με αναλυτικό ρεπορτάζ, για κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα του Ομίλου Αίγλη και αυτό γιατί σπάνια έχουμε την τύχη να νιώθουμε περήφανοι, για μια δική μας επιχείρηση, που καταφέρνει να είναι παρούσα στις μεγαλύτερες διοργανώσεις της χώρας!

Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε περισσότερα και να πάρετε ακόμα και ιδέες για τις δικές σας εκδηλώσεις, είτε γάμο, είτε βάπτιση, εγκαίνια ή εταιρική εκδήλωση, ακολουθώντας τα παρακάτω link:

Η ιστοσελίδα τους: https://aigligroup.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/AigliOmilos/?ref=page_internal

Eπικοινωνία:

2491 028150 – [email protected]

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις