ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Τι έκπληξη μας ετοιμάζει ο μοναδικός στο είδος του, Γρηγόρης Χέλμης;

Τι έκπληξη μας ετοιμάζει ο μοναδικός στο είδος του, Γρηγόρης Χέλμης;

Newsroom

Ο Γρηγόρης Χέλμης, που έχουμε την τύχη και την χαρά η ζωή να τον έχει οδηγήσει στον Βόλο, έχει διαγράψει και διαγράφει μια σημαντική πορεία στον χώρο του, που χαρακτηρίζεται από την καινοτομία, αλλά και την εξειδίκευση. Σίγουρα δεν είναι ένας ακόμα μάγειρας. Σίγουρα έχει ήδη αφήσει το στίγμα του στον χώρο και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να αναγνωριστεί.

Αν δεν τον βρεις σε κάποια κουζίνα, θα τον βρεις σε κάποια αίθουσα διδασκαλίας, αφού τόσο τα προγράμματα που αναλαμβάνει να διδάξει, όσο και τα σεμινάρια στα οποία ο ίδιος είναι εισηγητής, γίνονται σχεδόν αμέσως sold out.

Αυτή την περίοδο, αν δεν τον βρεις ούτε στην κουζίνα, ούτε σε κάποια αίθουσα, θα τον βρεις να…γράφει, αφού ετοιμάζει ένα δικό του βιβλίο, πάνω σε μια θεματολογία που ο ίδιος έχει ψάξει και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα.

“Θαλασσινά Αλλαντικά”!

Και κάτι μου λέει, ότι το βιβλίο από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας του θα γίνει και αυτό sold out!

Tι θα περιέχει; Φαντάζομαι, χωρίς να γνωρίζω, τους τρόπους ωρίμανσης,  πάστωσης και δημιουργίας αλλαντικών από ψάρια, καθώς και την διαφορά τους από τα αντίστοιχα εδέσματα από κρέας. Θα αναλύονται όλες οι παράμετροι χειρισμού διαφόρων ψαριών, μεγάλων και μικρών, λευκών και λιπαρών. Θα παρουσιαστούν τεχνικες dry aging, αλλαντικά, σαλάμια και λουκάνικα από ψάρι, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της γαστρονομίας.

Μόλις έχουμε περισσότερα νέα, θα επιστρέψουμε!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις