ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σας κερνούν με αγάπη, υπέροχο ψωμάκι και συγκλονιστικά σιροπιαστά!

Σας κερνούν με αγάπη, υπέροχο ψωμάκι και συγκλονιστικά σιροπιαστά!

Newsroom

Ο Γιώργος και η Φαίη μας…

Ένας λόγος…που σε πηγαίνει όχι μόνο από το κέντρο του Βόλου, αλλά από όποιο σημείο της Μαγνησίας και αν βρίσκεσαι, στον Φούρνος τους στην Αγριάς!

Και που στην Αγριά; Μα φυσικά στον Φούρνο “Τον Άρτον Ημών”, στο δεύτερο παράλληλο, πάνω από την παραλία μας, πίσω από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου!

Τον αγαπώ!!!

Κάθε μέρα περνώ από εκεί για ζυμωτό ψωμί ή χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, που τρώω όσο θέλω χωρίς τύψεις….και είναι τόσο νόστιμο!

Θα βρεις φυσικά και το λατρεμένο μου “Ηπειρώτικο” και το “αργής ωρίμανσης”, όπως και αρκετά άλλα είδη για να διαλέξεις…όμως δε γίνεται να φύγεις μόνο με το ψωμάκι τους!

Ε ναι, αφού κανείς δεν αντιστέκεται στα σιροπιαστά τους….έχουν πάρει master στο είδιος!

Χειροποίητο φύλλο, πλούσια γέμιση, διαφορετική στο καθένα για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, ποιοτικές πρώτες ύλες….μυστικά από την Ανατολή που δένονται με δικά μας παραδοσιακά στοιχεία, κοντά στην κουλτούρα που αγαπάμε και ξέρουμε, πασπαλισμένα με μεράκι και αγάπη κάνουν το αποτέλεσμα….απλά συγκλονιστικό!!!

Από όποιο μέρος της χώρας και αν έτυχε να τα δοκιμάσουν…φεύγοντας και επιστρέφοντας στον τόπο τους, δεν ξέχασαν αυτή τη μοναδική εμπειρία και πολύ συχνά, μετά από παραγγελία τους, ζητούν από την Φαίη και τον Γιώργο να τους στείλουν σιροπιαστά, στην Αθήνα, στην Κω, στα Τρίκαλα και όχι μόνο….

Εμείς;

Εμείς τυχεροί πολύ….τους έχουμε δίπλα μας!!

Σας αγαπάμε και σας ευχαριστούμε που κάνετε την ζωή μας πιο νόστιμη και σίγουρα πιο γλυκιά!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις