ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πόσα συγχαρητήρια να δώσει κάνεις στο Juicy; Μπράβο σας!

Πόσα συγχαρητήρια να δώσει κάνεις στο Juicy; Μπράβο σας!

Newsroom

Πόσο αγαπώ το Juicy, στην Σπυρίδη, μεταξύ της Δημητριάδος και της Ερμού το ξέρετε!

Ένα μαγαζί που αγαπά την γυναίκα και το αποδεικνύει χρόνια τώρα!

Μας ντύνει όλες, από small μέχρι πολλά xl….μ έναν κοινό παρανομαστή: Μας ντύνει όλες ποιοτικά και μοντέρνα!

Οι τιμές τους πάντα ακαταμάχητες σε σχέση με την ποιότητα και τα σχέδια που φιλοξενούν στον χώρο τους, πάντα ξεχωριστά διαλεγμένα με γούστο και στιλ!

Κάποια πράγματα όμως είναι αυτά που κάνουν την διαφορά, που ξεχωρίζουν έναν καλό επαγγελματία, από έναν εξαιρετικό επαγγελματία με μέλλον…

Και τα συγχαρητήρια πρέπει να δίνονται δημόσια, για να εκτιμηθούν κατάλληλα απ όλους εμάς ως πελάτες, αλλά και για να παίρνουν δύναμη και να παραδειγματίζονται άλλοι επαγγελματίες…

Άνοιξαν μέσα στη κρίση, κατάφεραν να ξεχωρίσουν, με σκληρή δουλειά και μικρό κέρδος, γιατί πάντα ήθελαν να κρατούν χαμηλές τις τιμές, κάνοντας όλες εμάς χαρούμενες, χωρίς να σκεφτούν την τσέπη τους….

Τα κατάφεραν, γιατί δεν έκαναν εκπτώσεις στην ποιότητα, γιατί λατρέψαμε να μας ντύνουν και να μας εξυπηρετούν με ειλικρίνεια!!!

Μέσα σε μια χώρα χτυπημένη από την κρίση, μας βρήκε άλλη μια κρίση η υγειονομική….που χτύπησε όλους τους επαγγελματίες πολύ!

Η διαφορά όμως σε όλο αυτό είναι πως το διαχειρίστηκε ο καθένας….

Σε μια αγορά λοιπόν, που σπάνια βλέπεις νέες παραλαβές στο 100% του καταστήματος, το Juicy έχει νέα ρούχα, φιλοξενεί όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας τόσο στο ισόγειο, όσο και στον πρώτο όροφο.

Δεν έκανε πίσω. Δεν έμεινε με όσα είχε…δεν θέλησε απλά να κερδίσει. Επένδυσε, γέμισε το μαγαζί χιλιάδες καινούρια σχέδια και σας περιμένει να σας ντύσει ποιοτικά και οικονομικά!!!

Ταυτόχρονα, μέσα στη κρίση, επένδυσαν και στο ηλεκτρονικό εμπόριο, δημιουργώντας έναν υπέροχο και εύχρηστο πάνω απ όλα e-shop για όλες εμάς….

Εγώ θα συνεχίσω τα ψώνια μου στο φυσικό τους κατάστημα, αλλά σίγουρα θα διαλέγω από πιο πριν, μπαίνοντας στο e-shop τους, ξέρω ότι πολλές από εσάς τις Βολιώτισσες, επιλέγετε ακόμα και αν υπάρχει φυσικό κατάστημα τις ηλεκτρονικές αγορές….το ήξεραν και αυτοί και σας έδωσαν αυτό που ζητούσατε και ταυτόχρονα, την ευκαιρία σε πολλές ακόμα γυναίκες της χώρας να ντύνονται άνετα, σικάτα και οικονομικά!

Μπράβο στο Juicy, που πια δεν το αγαπάμε μόνο, το λατρεύουμε!

Μπείτε και δείτε το e-shop τους: https://juicyshop.gr/

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις