ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ροz: Ήρθε για να κάνει τα Πλατανίδια, προορισμό!

Ροz: Ήρθε για να κάνει τα Πλατανίδια, προορισμό!

Δώρα Μιχαήλ

Μια νέα άφιξη, που μέτρα μόλις λίγες ημέρες, έχει καταγραφεί στα Πλατανίδια, σε μια περοχή κατεξοχήν οικογενειακών εξορμήσεων!

Ο λόγος για το Poz, που ήρθε για να μετατρέψει τα Πλατανίδια σε προορισμό και για να προσθέσει πολύ νεολαία στην περιοχή, πέρα από τις οικογένειες!

Θα δείτε, που η άφιξη του, θα λειτουργήσει έτσι ακριβώς. Ανανεωτικά και ανοδικά για όλη την γύρω περιοχή, κάνοντας ταυτόχρονα καλό και σε όλες τις υπόλοιπες επιχειρήσεις .

Σας περιμένουν για καφέ, αργότερα για φαγητό και φυσικά, για ποτάκι και υπέροχα κοκτέιλ!

Από τα λίγα που είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και από τα ελάχιστα που έχουμε δει, είμαστε βέβαιοι πως το Poz, θα γράψει το δικό του success story, χαρίζοντας μας μοναδικές απολαυστικές και χαλαρωτικές εμπειρίες!

Γιατί το λέω αυτό;

Γιατί οι επιχειρήσεις, δεν είναι τίποτα άλλο, από τους ανθρώπους τους!

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα νέο παιδί, παράδειγμα προς μίμηση, τον Απόστολο Χαλαστάρα, που ποτέ δεν στηρίχτηκε στην δύναμη της οικογένειάς του και στα ονόματα των γονιών του. Δεν ξύπνησε μια μέρα και άνοιξε μια επιχείρηση. Είναι ένα παιδί, που δούλεψε σκληρά και αν και νεαρό στην ηλικία, ήδη έχει καταγράψει μια σημαντική πορεία, έχοντας εξασφαλίσει εμπειρία στον χώρο της εστίασης, την οποία και θα εξαργυρώσει μέσα από το Poz!

Καλή επιτυχία στα νέα σου ταξίδια Αποστόλη και καλές δουλειές!

Φωτογραφίες: Ηλίας Σακελλάρης

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις