ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πριν τον Ιπποκράτη, τα Παλιά δεν ήταν έτσι, συμφωνείς; (ΦΩΤΟ)

Πριν τον Ιπποκράτη, τα Παλιά δεν ήταν έτσι, συμφωνείς; (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Η περιοχή των Παλιών ανέκαθεν ήταν μια ιδιαίτερη πιάτσα διασκέδασης στην πόλη. Συνδεδεμένη αποκλειστικά με το φαγητό. Τσίπουρα στην πλατεία, κρασάκι και μεζεδάκι στα στενάκια και πάει λέγοντας…

Ήρθε το Posh, έφυγε και επέστρεψε ξανά…

Όμως η είσοδος του Tropicana πριν μερικά καλοκαίρια στα Παλιά, ήταν αυτή που άλλαξε ολοκληρωτικά την πιάτσα, βάζοντας και άλλους επιχειρηματίες στο τρυπάκι να επενδύσουν στην περιοχή πανομοιότυπα.

Είναι φαινόμενο υπαρκτό ότι κυρίως μετά τις 12 το βράδυ, τα περισσότερα καλοκαιρινά μαγαζιά διασκέδασης εντός πόλης ή κοντά στο κέντρο, ακόμα και τα παραθαλάσσια, αρχίζουν και αδειάζουν, γεμίζοντας τα στενά των Παλαιών, όπου το party ξεκινά και τελειώνει τις πρώτες πρωινές ώρες.

Συνήθως έφηβοι, φοιτητές και γενικότερα νεαρής ηλικίας άτομα, γεμίζουν ασφυκτικά τα Παλιά, ενώ πολλές φορές δίνουνε εκεί, το δικό τους άτυπο ραντεβού.

Αυτή η αλλαγή σε πολλούς δεν άρεσε, ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί, ότι ευνόησε γενικότερα την περιοχή και τους επιχειρηματίες της, από τα μαγαζιά του καθιστικού φαγητού, μέχρι τους φούρνους και τα καταστήματα γρήγορου φαγητού, αφού κάπου εκεί καταλήγουν οι νέοι μετά την νυχτερινή τους διασκέδαση.

Ο Ιπποκάτης Λάππας και οι συνεργάτες του πριν χρόνια μπορεί να φαίνονταν τολμηροί που πήραν μια τέτοια απόφαση. Όμως αυτή τους δικαίωσε και με σωστή διαχείριση και μέτρο, κατάφεραν να γράφουν αρκετά χρόνια πετυχημένης πορείας.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις