ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πήγαμε στο “Με Θέα” και σας δίνουμε τους λόγους, που πρέπει να πάτε και εσείς! (ΦΩΤΟ)

Πήγαμε στο “Με Θέα” και σας δίνουμε τους λόγους, που πρέπει να πάτε και εσείς! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Ο Θανάσης και η Χαρούλα, είναι δύο επιχειρηματίες που γνωρίζω χρόνια τώρα. Δύο υπέροχοι άνθρωποι, που αγαπούν αυτό που κάνουν, με ανοιχτά μυαλά και κανένα ίχνος ανταγωνιστικότητας. Όμορφοι άνθρωποι και επιχειρηματίες με σωστή φιλοσοφία και κουλτούρα.

Δείγματα γραφής μας έχουν δώσει από το “Τσίπουρο με Μόστρα”, που είναι ένα από τα ελάχιστα μαγαζιά, που δεν θα βρεις ούτε έναν να σου πει κάτι αρνητικό.

Ναι, περίμενα ότι και το νέο τους εγχείρημα το “Με Θέα” στο Άνω Κατηχώρι, θα είναι καλό. Δεν γίνεται να μην έκαναν κάτι προσεγμένο, τίμιο και ποιοτικό.

Όμως έπεσα έξω, αφού το βρήκα πολύ καλύτερο απ ότι περίμενα.

Αν πρέπει να χρησιμοποιήσω μόνο μια λέξη, αυτή είναι η ισορροπία, που σε πολλές των περιπτώσεων, κρατιέται σχεδόν χειρουργικά και σίγουρα με μαεστρία, τόσο από τους ίδιους, όσο και από το chef, Χρήστο Μάστορα.

Το σημείο είναι πανέμορφο. Μια καταπράσινη πλατεία, με υπέροχα επιλεγμένα τραπεζοκαθίσματα, που της δίνουν μια ιδιαίτερη αισθητική, χωρίς όμως να την ανεβάζουν τόσο πολύ, σε σημείο που να σε κάνει να νιώθεις άβολα. Όχι, νιώθεις μια πολυτέλεια…αλλά θα νιώσεις και οικεία. Όχι, ο χώρος όπως έχει δημιουργηθεί δίνει νότες του σήμερα, χωρίς όμως να “τσαλακώνει” το παραδοσιακό στοιχείο. Σας είπα, στο “Με Θέα” επικρατεί ισορροπία!

Εμείς φτάσαμε πριν νυχτώσει και δεν σας κρύβω, ότι πάλι την ίδια ώρα θα επιλέξουμε να φτάσουμε, γιατί είναι πανέμορφα να βλέπεις τον ήλιο να πέφτει στην θάλασσα….

Φτάνοντας μάθαμε πως ο chef του “Με Θέα” είναι ο Χρήστος Μάστορας. Με το που το άκουσα, είπα στην παρέα μου: Θα φάμε πολύ καλά απόψε!!!

Ο Χρήστος Μάστορας είναι γνωστός στην πόλη μας και θα έλεγα ότι κατά κάποιο τρόπο είναι ο δάσκαλος και ο μέντορας όλων των πιο νέων παιδιών που ασχολούνται με την μαγειρική.

Συναντήσαμε ένα μενού μικρό, βατό, που δεν μπέρδευε, αλλά εντυπωσίαζε για την φαντασία του και την δημιουργικότητα του. Το μόνο πρόβλημά μας με αυτό το μενού, ήταν ότι όλες οι επιλογές του είχαν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αυτό δυσκόλεψε τις τελικές μας επιλογές.

Στο τραπέζι μας έφτασαν πιάτα άρτια τεχνικά. Πιάτα πανέμορφα και νόστιμα. Πιάτα και γεύσεις γεμάτες ενδιαφέρον!

Ελληνικές, παραδοσιακές γεύσεις “παντρεμένες” με σύγχρονες τεχνικές και πειραγμένες τόσο-όσο με υλικά που έκαναν την διαφορά και μας γνώριζαν παλιές και οικίες γεύσεις, σε μια άλλη πιο σύγχρονη εκδοχή τους.

Νομίζω όμως πως δεν είδα τον Χρήστο Μάστορα στα καλύτερα του. Είδα όμως τον “μάστορα” πίσω από τον Χρήστο. Νομίζω πως η προσωπική του ταυτότητα ως μάγειρας, εμπεριέχει περισσότερες εντάσεις, όμως ο σωστός μάγειρας, ο ταλαντούχος, είναι αυτός που μαγειρεύει για όλους. Αυτός που ξέρει να βάλει χαλινάρι στην φαντασία του και να “ισορροπήσει” ανάμεσα στην προσωπική μαγειρική του ταυτότητα και σε αυτή της επιχείρησης όπου εργάζεται.

Ισορροπία λοιπόν, σε όλα τα πιάτα του “Με Θέα”…..μια ισορροπία που υπογράφει, ότι όλοι θα ευχαριστηθείτε τα πιάτα τους και θα επιστρέψετε ξανά και ξανά εκεί για να γευτείτε όλο το menu!

Οι τιμές δεν ήταν απλά καλές. Οι τιμές για εμένα, σε σχέση με αυτό που προσέφεραν, από ποιότητα, γεύση και ποσότητα, ήταν χαμηλές!

Η εξυπηρέτηση υποδειγματική, σε σημείο που θα ζητήσω από εστιάτορες της πόλης μας, να πάνε για φαγητό στο “Με Θέα” για να πάρουν μαθήματα για το πως πρέπει να εξυπηρετεί κανείς εν ετει 2022!

“Με Θεα” λοιπόν για εσάς που αγαπάτε το καλό φαγητό. “Με Θέα” για εσάς που φοβάστε να ρισκάρετε με πειραγμένα πιάτα, αλλά θέλετε να πάρετε μια γεύση από σύγχρονη γαστρονομία. “Με Θέα” για την θέα, την εξυπηρέτηση, τις γεύσεις και τις τόσο χαμηλές τιμές!

Ανοιχτά κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή!

Κρατήσεις: 693 6923672

Θα επιστρέψω σύντομα….

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις