ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο Βολιώτης καλλιτέχνης, που έχει κάνει όλη την Θεσσαλονίκη να μιλάει γι αυτόν!

Ο Βολιώτης καλλιτέχνης, που έχει κάνει όλη την Θεσσαλονίκη να μιλάει γι αυτόν!

Newsroom

Το όνομα του είναι Γιώργος Σιώμος και να το θυμάσαι, γιατί είμαι βέβαιη πως σε μερικά χρόνια από τώρα θα μας απασχολήσει πολύ.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο, ενώ πάντα ως μαθητής είχε έναν στόχο. Να γίνει μουσικός. Στις Πανελλήνιες κατάφερε να περάσει στην πρώτη και μόνη επιλογή του και σήμερα είναι Φοιτητής στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης.

Η σοβαρότητα που αντιμετωπίζει την μουσική, δεν θα του επέτρεπε να μη συνεχίσει τις σπουδές του πάνω σε αυτή και σε πανεπιστημιακό επίπεδο. Εμφανίστηκε για ένα μικρό χρονικό διάστημα, πριν φύγει για σπουδές στην Θεσσαλονίκη, στο δικό μας νυχτερινό κέντρο “Φεγγάρια” αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στην Θεσσαλονίκη συνδυάζει τις σπουδές με απόκτηση εμπειρίας πάνω στην μουσική, τραγουδώντας στο γνωστό νυχτερινό κέντρο “Astron Live Clubbing”.

Είναι νέος, έχει όρεξη, πάθος και ταλέντο. Είναι και όμορφος. Όλα αυτά θα λέγαμε πως φτιάχνουν το “πακέτο” που θα τον οδηγήσει στην μεγάλη επιτυχία.

Όμως για εμένα δύο είναι τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του. Η ταπεινότητα του. Συγκρατημένος και σοβαρός και ταυτόχρονα οικείος και φιλικός. Το ακόμα πιο σημαντικό; Έχει έναν μοναδικό τρόπο, είναι η χροιά του, είναι κάτι άλλο; Δεν ξέρω. Έχει όμως τον τρόπο να χρωματίζει τις λέξεις, να δίνει βαθύτερο νόημα σε ότι τραγουδά. Να βγάζει συναίσθημα και να σου το περνά και αυτό όχι, δεν το μπορούν όλοι!

Ευχόμαστε ολόψυχα στον Γιώργο, που ήδη ξεχωρίζει και καταφέρνει να συζητιέται έντονα στην νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης, να συνεχίσει με την ίδια ταπεινότητα και τον ίδιο ενθουσιασμό, γιατί….αναμένουμε από αυτόν να μας κάνει ακόμα πιο περήφανους!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις