Όχι δεν έχεις φάει καλύτερο σουβλάκι! Θα μου πεις γούστα είναι αυτά, αλλά επειδή η δουλειά μου είναι να κρίνω αυστηρά το φαγητό χωρίς να επηρεάζομαι από προσωπικές γευστικές προτιμήσεις, θα σου παραθέσω μόνο μερικούς από τους λόγους που μιλάμε για το τέλειο σουβλάκι!
Αρχικά μιλάμε για το σουβλατζίδικο “Ο ΘΟΔΩΡΑΣ” στην Ιωλκού μεταξύ της Δημτριάδος και της Ερμού, που άλλαξε ιδιοκτησία, πέρασε στα χέρια ενός ανθρώπου που ξέρε απο τον χώρο και συνεχίζει την παράδοση με σεβασμό, βαζοντας δικές του πινελιές και εξελίσσοντας τον χώρο.
Ψωμάκι γόνδολα που όλοι αγαπάμε. Το ψωμάκι μεγάλωσε, έμεινε το ίδιο παραδοσιακό αλλά έγινε πιο νόστιμο!
Ψημένο τόσο όσο πρέπει, να δίνει την εντύπωση του καψαλισμένου, χωρίς όμως να παραείναι, με το αλατάκι από πανω να κάνει την διαφορά!
Κρέατα εξαιρετικά, από την Φάρμα Ελλασόνας, χωρίς ίχνος λίπους, μόνο ψαχνό. Χειροποίητα σουβλάκια και γύρος. Οι καλογαφαδες και οι ψαγμενοι θα καταλάβουν.
Εξαιρετική, διαφορετική και εθιστική η δική τους χειροποίητη μουστάρδα, όπως και όλες τους η σως.
Γενναιόδωροι στα υλικά, η απόλαυση είναι όλη δική σου!!!!
“Ο ΘΟΔΩΡΑΣ” με λίγα λόγια, πέρασε σε μια νεα εποχή. Το ίδιο παραδοσιακός, περισσότερο νόστιμος!
Καλή σας απόλαυση!