ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Οι καλύτερες μπάρες της Θεσσαλίας, συναντιούνται σε μια μεγάλη γιορτή στο Βολονάκι!

Οι καλύτερες μπάρες της Θεσσαλίας, συναντιούνται σε μια μεγάλη γιορτή στο Βολονάκι!

Newsroom

Αυτή την σεζόν υποδεχομαστε τον Ιούλιο με τον καλύτερο τρόπο, καθώς ολόκληρος ο μήνας θα είναι Rum Month! Το Rum Month είναι μια ενέργεια της Bacardi με σκοπό να γιορτάσει τα National days των αγαπημένων μας cocktails με ρούμι, όπως Pina Colada, Daiquiri, Mojito, Cuba Libre!

Τρεις από τις δικές μας καλύτερες μπάρες, η καθεμία από τις οποίες έχει διαγράψει την δική της πετυχημένη πορεία και έχει συμβάλλει στην εξέλιξη του χώρου, κάνοντας τον Βόλο μας, να πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες διοργανώσεις, σε οδηγούς και βραβεύσεις, συναντιούνται στον Βολονάκι μας και υποδέχονται ακόμα σημαντικές μπάρες, από την Λάρισα και τα Τρίκαλα, γιορτάζοντας έτσι την μεγάλη αυτή γιορτή….πανθεσσαλικά!

Έτσι λοιπόν, αυτή την Πέμπτη, στις 8 Ιουλίου, η Grappa φιλοξενεί στην συμβολή του πεζόδρομου Κονταράτου και Κουμουνδούρου, το Las Ramblas από τα Τρίκαλα και το Gossip από την Λάρισα!!!

Και αν νομίζετε, ότι ο ουρανίσκος σας θα πάρει “φωτιά” από τα πυροτεχνήματα των κοκτέιλ τους μόνο, είστε γελασμένοι, αφού το παζλ αυτής της όμορφης γιορτής, ολοκληρώνει η ύπαρξη κουβανέζικου street food, που θα συνοδέψουν με τον καλύτερο τρόπο τα κοκτέιλ σας!

Το Cube από την πλευρά του, φιλοξενεί το Bittersweet από τα Τρίκαλα και το Κubrick Pure Social από την Λάρισα!!!

See you here…

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις