Με σκληρή δουλειά, με συνέπεια, με επαγγελματισμό με μόνιμο ψάξιμο, πολλά ταξίδια και κυρίως έμπνευση και αγάπη, ο Χρήστος Μώρος, από το Γιασεμί στην Αγριά, κάθε χρόνο βάζει ακόμα ένα λιθαράκι στο αγαπημένο μικρών και μεγάλων καλοκαιρινό προϊόν στο…παγωτό!
Φέτος, ξεπέρασε για ακόμα μια φορά τον εαυτό του, παρουσιάζοντας μας 70 σπάνιες γεύσεις παγωτού, κάποιες από τις οποίες δεν θα μας πήγαινε καν το μυαλό ότι υπάρχουν!
Με τα πιο αγνά υλικά, σεβόμενος τις διατροφικές προτιμήσεις του καθένα και φτιάχνοντας κωδικούς, για ανθρώπους που δεν τρώνε ζάχαρη, για vegan και όχι μόνο, καταφέρνει να φέρνει στην παραλιακή της Αγριάς, δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, κόσμο απ όλη την Μαγνησία, μόνο και μόνο για να δοκιμάσουν τις γεύσεις του!
Μερικές μόνο από τις γεύσεις του χειροποίητου παγωτού που μπορείτε να δοκιμάσετε στο Γιασεμί, που επίσης θ απολαύσετε live την παραγωγή παγωτού, είναι οι εξής:
Μηλόπιτα, μιλφεϊ, σοκολατοπιτα, γαλακτομπούρεκο, πορτοκάλοπιτα σοκολάτα βελγική, σοκολάτα αμυγδάλου, ρυζόγαλο, derby σοκολάτα, nona cream (ιταλική patisserie ), σπανιόλα, chocobanana, caprice, φιστίκι ποπ (Αιγίνης) , μπισκότο με κανέλα και σοκολάτα, ενώ μερικές από τις vegan γεύσεις τους είναι: μανταρίνι, πεπόνι, σύκο και κρέμα……
Καλή σας απόλαυση!!!!!!