ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Οι Βολιώτες που ξεσήκωσαν την Ψαρού, με το show τους στο Kensho Boutique Hotels & Villas

Οι Βολιώτες που ξεσήκωσαν την Ψαρού, με το show τους στο Kensho Boutique Hotels & Villas

Newsroom

Τρεις από τους νεότερους και σπουδαιότερους καλλιτέχνες του Βόλου, κατάφεραν για ακόμα μια φορά, να δώσουν δείγματα γραφής, αφήνοντας σίγουρα ανεξίτηλα “τα χρώματα” της τέχνης τους σε όσους είχαν την τύχη να βρεθούν την περασμένη Πέμπτη στο Kensho Boutique Hotels & Villas, στην κοσμοπολίτικη παραλία της Ψαρού, όπου πραγματοποιήθηκε ένα show με έντονο Βολιώτικο άρωμα…

Ο λόγος για τον πλέον καταξιωμένο Βολιώτη Dj της Afro-Latin σκηνής Estelio “El Social”, που μας έχει απασχολήσει πολύ, αφού έχει καταφέρει να διακριθεί και να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του σε μερικούς από τους σπουδαιότερους χώρους της μουσικής σκηνής όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό όπως στη Νέας Υόρκη, στο Παρίσι, στο Λονδίνο και στο Μιλάνο.

Εκεί βρισκόταν άλλοι δύο καταξιωμένοι Βολιώτες, που έχουν καταφέρει πολλές και μεγάλες διακρίσεις και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο λόγος για τον Αντώνη και την Χαρά Ραμπαούνη, ιδιοκτήτες των σχολών χορού  Independance Studios. Πρόκειται για ένα από τα πλέον καταξιωμένα ζευγάρια της Salsa σκηνής, που μάλιστα έχουν αναγνωριστεί διεθνώς όχι μόνο ως perfomers, αλλά και ως δάσκαλοι!

Όπως καταλαβαίνετε η βραδιά είχε έντονο άρωμα Λατινικής Αμερικής, το οποίο και επισφράγισε με το ταλέντο της και την μαγική της φωνή η διάσημη Κουβανή τραγουδίστρια Rosanna Mailan, που από πέρυσι ακόμα, έγινε ο λόγος να συζητιούνται ακόμα περισσότερο τα προσεγμένα και πάντα πετυχημένα show και event του Kensho Boutique Hotels & Villas.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις