ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Diana Pan: Εκπτώσεις έως και 50% για το αγαπημένο μας ατελιέ!

Diana Pan: Εκπτώσεις έως και 50% για το αγαπημένο μας ατελιέ!

Newsroom

Diana Pan, ένα όνομα συνώνυμο της ποιότητας και της δημιουργικής έμπνευσης!

Φέτος η Diana, ήταν στα καλύτερα της όταν σχεδίαζε την συλλογή της για το καλοκαίρι του 2021!

Must χρώματα, κλασσικά χρώματα σε σύγχρονα σχέδια, μοναδικά κοψίματα και ρούχα…με ταυτότητα, που όταν τα βλέπεις, ξέρεις πως είναι δικής της έμπνευσης!

Όλα τους ευκολοφόρετα και όλα τους χωρίς αποκλεισμούς, αφού μπορούν να φορεθούν απ όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από τον σωματότυπο τους!

Ρούχα, που μεταμορφώνονται στο σώμα κάθε γυναίκας, αναδεικνύοντας την θηλυκότητά τους και τα πιο κομψά σημεία του κορμιού τους….ειλικρινά δεν ξέρω πως το καταφέρνει αυτό!!!

Στο ατελιέ της, στην Δημητριάδος 193 θα βρείτε και πολλές ακόμα εταιρείες που αγαπάτε και μερικές από αυτές μάλιστα κατ αποκλειστικότητα!

Ένας χαμός γίνεται κυριολεκτικά για τα ρούχα της εταιρείας Desiree, eνώ τόσο οι γυναίκες, ενώ φαίνεται πως οι Βολιώτες αγαπούν ιδιαίτερα και την εταιρεία Vagransy!!!!

Ρίξτε μια ματιά στο ηλεκτρονικό της κατάστημα για περισσότερα και μη ξεχάσετε να περάσετε από την Δημητριάδος 193, να δοκιμάσετε τα ρούχα που βρίσκονται στο ατελιέ και να τα κάνετε δικά σας σε μοναδικές τιμές, αφού τώρα οι εκπτώσεις στις ήδη χαμηλές τιμές τους φτάνουν ακόμα και το 50%!!!!

Καλές αγορές!

Μπες στον κόσμο της Diana Pan: https://dianapan.gr/

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις