ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μπορεί ένα εστιατόριο να τους ικανοποιήσει όλους; Αυτό, μπορεί!

Μπορεί ένα εστιατόριο να τους ικανοποιήσει όλους; Αυτό, μπορεί!

Newsroom

Μπορεί 2 διαφορετικές παρέες να πάνε στο ίδιο μαγαζί και στο τέλος να έχουν σχηματίσει για το φαγητό μια εντελώς διαφορετική άποψη.

Είναι λογικό και σε αυτό παίζουν ρόλο πολλοί διαφορετικοί παράγοντες που δεν θα μπω στην διαδικασία να αναλύσω.

Όμως, θέλω με χαρά να μοιραστώ κάτι μαζί σας. Θέλω να μοιραστώ τα ασφαλή συμπεράσματα που έχω βγάλει για ένα συγκεκριμένο εστιατόριο της πόλης μας.

Πέρασε αρκετός καιρός απ όταν το πρωτογνωρίσαμε, οπότε ναι, έχοντας ακούσει πολλά, έχοντας διαβάσει κριτικές ξένων και εγχώριων τουριστών και έχοντας φάει και η ίδια εκεί, είμαι σε θέση να πω πως: Υπάρχει εστιατόριο στην πόλη που μπορεί να τους ικανοποιήσει όλους!

Ο λόγος για το “Με Θέα” στο Άνω Κατηχώρι Πηλίου.

Μια υπέροχη τοποθεσία, μια μοναδική πλατεία με θέα και ίσως το καλύτερο σέρβις που έχω συναντήσει ποτέ στην Μαγνησία.

Πάμε όμως στο φαγητό, όπου ο Χρήστος Μάστορας, όπως έχω ξαναγράψει δίνει ρεσιτάλ. Διότι ναι μεν φέρνει στο πιάτο μας δημιουργικές εκδοχές πιάτων που αγαπάμε, ναι μεν χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνικές, όμως το κάνει τόσο χειρουργικά, τόσο-όσο, που δεν θα σου ξινίσει κάτι καινούριο, δεν θα νιώσεις ότι κάτι από αυτά που τρως δεν το ξέρεις….

Όμορφα, σύγχρονα και γευστικά πιάτα, χωρίς εντυπωσιασμούς.

Ο Χρήστος Μάστορας, δεν ρισκάρει στην συγκεκριμένη του δουλειά και αυτό, όχι δεν είναι καθόλου εύκολο για έναν τόσο δημιουργικό σεφ. Μαγειρεύει με τάσεις αυτοσυγκράτησης και έχοντας στο νου του πως θέλει όλοι να καταλάβουν τα πιάτα του, να φάνε και να απολαύσουν το φαγητό τους. Θέλει να μας κερδίσει παρά να μας εντυπωσιάσει και τελικά καταφέρνει και τα δύο, ειδικά σε ανθρώπους σαν εμάς που βλέπουμε 2-3 πράγματα πίσω από το τελικό αποτέλεσμα.

Ελληνική, αγαπημένη κουζίνα. Σύγχρονη και δημιουργική, αλλά πάντα μετρημένη!

Θα τους βρεις ανοιχτά κάθε Παρασκευή βράδυ, κάθε Σάββατο μεσημέρι και βράδυ και φυσικά Κυριακή μεσημέρι!

Είναι η πιο safe επιλογή, ειδικά αν δεν αντέχεις τους πειραματισμούς, για να περάσεις όμορφα, να χαλαρώσεις και να φας νόστιμα!

Τηλέφωνο: 693 692 3672

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις