ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μια επιχείρηση, μια κατηγορία μόνη της!

Μια επιχείρηση, μια κατηγορία μόνη της!

Newsroom

Λόγω της δουλειάς μου ταξιδεύω πολύ και οφείλω να ταξιδεύω πολύ, για να παίρνω νέες ιδέες, για να δοκιμάζω τις καλύτερες επιχειρήσεις ανά περιοχή, για να έχω γνώμη, για να συγκρίνω και κυρίως για να τροφοδοτώ με νέες ιδέες όλους εσάς που μ εμπιστεύεστε στο επιχειρηματικό και επιχειρησιακό marketing!

H γνώμη μου για τη Grappa στο Βολονάκι μας ήταν πάντα η καλύτερη, όσο όμως εγώ ταξίδευα ή μάθαινα περισσότερα, τόσο ανέβαινε στην υπόληψη μου!

Ε λοιπόν, αν μπορεί κανείς να πει κάτι με σιγουριά γι αυτή την επιχείρηση που κοσμεί το Boλονάκι μας, είναι ότι αποτελεί μια μοναδική κατηγορία μόνη της!

Δεν είναι το στήσμο της από αρχιτεκτονικής άποψης, δεν είναι η τεράστια προσεγμένη ποικιλία των κρασιών της, δεν είναι η υψηλού επιπέδου -για ένα μαγαζί που δεν είναι καθαρόαιμο εστιατόριο- κουζίνα του, είναι όλα αυτά μαζί και τόσα ακόμα!

Στην Αθήνα, κάνοντας οικονομικό ρεπορτάζ βρισκόμουν συνήθως με τους manager των εταιριών σε μαγαζιά after work, που κάνουν τεράστιους τζίρους από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ, διότι πουλούν πολύ φαγητό και καλό κρασί, είναι τα μαγαζιά που επισκέπτονται συνήθως οι ιδιοκτήτες οι εργαζόμενοι σε μεγάλες εταιρίες, αμέσως μετά την δουλειά για να χαλαρώσουν ή να δουν τα επαγγελματικά ραντεβού τους.

Aν έμαθα καλά κάποια μαγαζιά, είναι σίγουρα αυτά…

Και νιώθω τόσο περήφανη, που όταν χθες έφτασε στον Βόλο μια συνεργάτης μεγάλης εταιρίας, για ένα μεγάλο γεγονός που θα λάβει χώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δεν χρειάστηκε να σκεφτώ τι σημαίνει γι αυτή: “Ένα κρασάκι και κάτι να τσιμπήσουμε να τα πούμε…”

Γι αυτή σήμαινε…αυτό που μόνο η Grappa μπορούσε να της δώσει!

Δοκιμάζοντας δε, μου είπε: “Α, έχετε πολύ ωραία μαγαζιά στον Βόλο”!

Έχουμε Grappa στον Βόλο!

Μας αξίζει….και το απολαμβάνουμε!

Σας αφήνω, με κάτι από αυτά που δοκιμάσαμε χθες…

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις