ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μια εξόρμηση για τσίπουρο, μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο, που θα σου μείνει αξέχαστη!

Μια εξόρμηση για τσίπουρο, μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο, που θα σου μείνει αξέχαστη!

Newsroom

Όσες φορές και να πάει κανείς δεν φτάνει. Όσες φορές και να πάει, θα φύγει ενθουσιασμένος και μαγεμένος από το περιβάλλον, το μέρος, την ποικιλία των μεζέδων, μα κυρίως την γεύση τους….

Τσιπουράδικο Με Μόστρα, στην μαγική Πορταριά μας, απέναντι από το πάρκινγκ.

Σε ένα πλακόστρωτο στενό, με το πράσινο γύρω γύρω να κυριαρχεί και το αεράκι του Πηλίου μας που δεν χορταίνουμε, μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης κι όμως….τόσο παραμυθένια, που θα νομίζεις πως ταξίδεψες μακριά, ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα και την ρουτίνα.

Έχουν καταφέρει να δουλεύουν ανεξάρτητα από τον τουρισμό και να έχουν κόσμο 12 μήνες τον χρόνο. Οι Βολιώτες που τους γνωρίζουν, βρίσκονται εκεί πολύ συχνά, ενώ πάντα τους προτείνουν, ως ένα τσιπουράδικο όχι απλά τίμιο, αλλά εξαιρετικό.

Οι άνθρωποι του πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, θα σας καλωσορίσουν θερμά, σα να σας ξέρουν από κάπου, σαν είστε φίλοι και εσείς θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας!

Θα χαλαρώσετε με το τσίπουρο και σίγουρα λίγα τσίπουρα αργότερα θα έχετε γίνει μια παρέα με τους υπόλοιπους. Γιατί αυτό πετυχαίνουν….να μας ενώνουν!

Οτι και να σας πω και για την ποικιλία και για την ποσότητα και την νοστιμιά των μεζέδων δεν αρκεί!

Πρέπει να το ζήσεις….και έτσι απλά, θα το βάλεις στην λίστα σου, με τους αγαπημένους προορισμούς για φαγητό, τσιπουράκι και διασκέδαση!

Είτε κοιτάς απ έξω το χιονισμένο τοπίο, είτε τώρα που έφτιαξε ο καιρός και η λιακάδα δεν μας κρατά στο σπίτι, είναι το κατάλληλο μέρος, για να ξεφύγεις και να περάσεις υπέροχα!

Καλή διασκέδαση….

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις