ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μετά την καραντίνα ΤΕΛΟΣ σε 4 επιχειρήσεις εστίασης της πόλης!

Μετά την καραντίνα ΤΕΛΟΣ σε 4 επιχειρήσεις εστίασης της πόλης!

Δώρα Μιχαήλ

Μπορεί η δική μας ζωή ν άλλαξε ολοκληρωτικά, να μην ξεκινά η μέρα μας με βόλτα στην αγορά το πρωί και πέρασμα από τις πιάτσες εστίασης το απόγευμα, όπου βρισκόμαστε όχι μόνο για ρεπορτάζ, αλλά για να μιλήσουμε με εμπόρους, επιχειρηματίες και καταναλωτές, γιατί η δουλειά που κάνουμε και δεν αποτυπώνετε, είναι και η σημαντικότερη, αυτή που μας κρατά σε άμεση επαφή με όσα πραγματικά συμβαίνουν στη πόλη μας, ωστόσο καθημερινά δεχόμαστε τηλέφωνα από επαγγελματίες και κάνουμε τηλέφωνα σε αυτούς ανταλλάσσοντας γνώμες, απόψεις και γεγονότα…

Δυστυχώς, 4 αγαπημένες επιχειρήσεις εστίασης της πόλης μας, όπως οι ίδιοι επιχειρηματίες μας έχουν εμπιστευτεί, δεν θα είναι κοντά μας μετά την καραντίνα…..ή θα βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης αγοραστή!

Όχι, ο κορωνοϊός δεν είναι η αιτία. Δύσκολα θα πιστέψουμε άλλωστε ότι μια επιχείρηση έκλεισε μόνο εξαιτίας του!

Τα προβλήματα προϋπήρχαν και ο κορωνοϊός ήρθε να προσθέσει την τελευταία σταγόνα στο ποτήρι…χωρίς πάτο!

Δύο εκ των επιχειρήσεων που αναφέρουμε βρίσκονται κοντά στον Άγιο Νικόλαο, ενώ οι άλλες δύο σε κεντρική λεωφόρο της πόλης!

Ταυτόχρονα βέβαια ας μη ξεχνάμε ότι άμεσα ανοίγουν ακόμα δύο επιχειρήσεις εστίασης στην πόλη, για τις οποίες έχει γίνει αναλυτικό ρεπορτάζ.

Είναι η ώρα οι επιχειρηματίες ν αντέξουν την σημαντικότερη κρίση με την οποία έχουν έρθει ποτέ αντιμέτωποι. Μια κρίση για την οποία κανείς δεν ήταν έτοιμος. Και αυτό ακριβώς είναι που την κάνει να διαφέρει, σε συνδυασμό με το κλείσιμο των καταστημάτων, από την οικονομική κρίση που ξεκίνησε το 2008.

Αντιμέτωποι με την ιστορία, κλείνονται να γράψουν την δική τους επιχειρηματική ιστορία, με υπομονή, επιμονή και γρήγορα αντανακλαστικά!

Πιστεύω στις δυνάμεις του επιχειρηματικού κόσμου της Μαγνησίας και είμαι βέβαιη πως τόσο σ επίπεδο εμπορίου, όσο και εστίασης, θα βρουν αυτές τις λύσεις, που όχι απλά θα τους επαναφέρουν στον βηματισμό τους και θα τους βοηθήσουν να επιβιώσουν, αλλά θα είναι αυτές οι λύσεις που θα τους βοηθήσουν ν αναπτυχθούν και να μεγαλουργήσουν!

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις