ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ιδέες για ονειρικές διακοπές που θα κοστίσουν ελάχιστα- Δες μέρη και τιμές!

Ιδέες για ονειρικές διακοπές που θα κοστίσουν ελάχιστα- Δες μέρη και τιμές!

Newsroom

Υπάρχει κάποιο μέρος που θες να ταξιδέψεις με τον σύντροφο ή την παρέα σου; Μήπως ετοιμάζεις γαμήλιο ταξίδι ή θες να κάνεις δώρο κάποιο ταξίδι;

Αρχικά ο πιο ασφαλής και πάντα ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψεις είναι να εμπιστευτείς το ταξίδι σου σε κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο.

Πως θα το επιλέξεις; Μα φυσικά με γνώμονα την εμπιστοσύνη και ακούγοντας εμπειρίες από γνωστούς!

Προσωπικά εδώ και πολλά χρόνια εμπιστεύομαι για κάθε μου ταξίδι το Ionis Tours στην Κουμουνδούρου 20. Αυτό εμπιστεύονταν οι γονείς μου, μαζί τους σαν παιδί έκανα τα πρώτα μου ταξίδια και με αυτό συνεχίζω.

Αν έχεις βρει προορισμό, πήγαινε από εκεί και συζήτησε το μαζί τους, αφού πίστεψε με θα γλιτώσεις από πολλές λάθος επιλογές, θα κερδίσεις χρόνο και χρήματα!

Αν θες πάλι μπορείς να τους ρωτήσεις για τις εκδρομές που οργανώνουν και τα πακέτα που ήδη έχουν έτοιμα, μήπως σε ενδιαφέρει κα΄ποιο από αυτά!

Αν πάλι θες κάποιο ποιο ιδιαίτερο ταξίδι, κάποιον πιο ιδιαίτερο προορισμό ή απλά μιλάμε για το γαμήλιο ταξίδι σου, πάλι μίλα μαζί τους γιατί αυτά που θα σου προτείνουν, ίσως δεν σου έχουν περάσει καν από το μυαλό και πίστεψε με και θα σου αρέσουν περισσότερο και θα σου κοστίσουν λιγότερο!

Παρακάτω σου έχω μόνο μερικές από τις δικές τους προτάσεις. Εγώ θα πάω σίγουρα Ζάκυνθο, ενώ ήδη τους ζήτησα να οργανώσουν το ταξίδι μου για την Τοσκάνη που θα κάνω με τις φίλες μου μέσα στον Νοέμβριο!

Και κάτι πολύ σημαντικό, πριν δεις τις προσφορές. Ένα οργανωμένο ταξίδι πέρα από το γεγονός ότι μπορείς να το κάνεις και μόνος ή μόνη γιατί θα γνωρίσεις άτομα εκεί, πέρα από το γεγονός ότι θα σου βγει πολύ οικονομικότερο, ΔΕΝ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΕΙ! Αυτό είναι μύθος. Υπάρχει το πρόγραμμα του γραφείου, αλλά εσύ μπορείς να ακολουθήσεις το δικό σου προσωπικό πρόγραμμα!

ΤΟ IONIS TOURS ΤΑΞΙΔΕΎΕΙ ΣΤΟ ΦΙΟΡΟ ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕ” ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1-4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ALL INCLUSIVE ‼️‼️‼️‼️ HOTEL 4* ΣΤΟΝ ΛΑΓΑΝΑ ΜΟΝΟ 255€ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ —————

—————– ΡΟΔΟΣ – ΣΥΜΗ – ΧΑΛΚΗ – ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ 3-8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 6ΗΜΕΡΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ 3 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ/2 ΣΤΗ ΣΥΜΗ ΤΙΜΗ ΕΚΠΛΗΞΗ‼️‼️‼️_______________________________

ΝΑΞΟΣ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-3ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 6ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ!!! ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ (ΠΡΩΙΝΟ & ΔΕΙΠΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ) ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ HOTEL 4* ΤΙΜΗ ΕΚΠΛΗΞΗ‼️‼️‼️‼️______

__________________________

7ΗΜΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ 06/08/22 – 12/08/22 ΚΑΜΠΙΝΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ – ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ – ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΝΟ 439 €‼️‼️‼️‼️‼️__________________________________

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΎΠΟΛΗ 2 ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (5ΗΜΕΡΕΣ) 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (4ΗΜΕΡΕΣ) ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟΥ 3*-4*-5* SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΆ!!

Kουμουνδούρου 20, Βόλος

Τηλέφωνο: 2421 034712

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις