ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Θέλετε να βγαίνετε για φαγητό 2-3 φορές την εβδομάδα; Στο MAXIN Grill γίνεται!

Θέλετε να βγαίνετε για φαγητό 2-3 φορές την εβδομάδα; Στο MAXIN Grill γίνεται!

Newsroom

Χαίρομαι πάρα πολύ με όλα αυτά τα μηνύματα που διαβάζω, κυρίως από οικογένειες, μικρότερες και μεγαλύτερες, που μου λένε πόσο νόστιμα, πόσο απολαυστικά, μα κυρίως πόσο οικονομικά τρώνε στο MAXIN GRILL!

“Δώρα, πήγαμε να δοκιμάσουμε και οι μερίδες ήταν μεγάλες και όλα πεντανόστιμα. Εν τω μεταξύ εμείς είμαστε 4 άτομα οικογένεια, πριν πάμε εκεί νομίζαμε ότι ήταν απαγορευτικό να βγούμε 2 ή και 3 φορές την εβδομάδα για φαγητό. Τώρα σχεδόν κάθε βράδυ πηγαίνουμε στο MAXIN Grill,καθόμαστε εκεί στο στενό που φυσάει και αεράκι αν και φυσάνε και οι ανεμιστήρες, εμείς παίρνουμε μερίδες ή τεμάχια σουβλάκια και τα παιδιά burger! Δεν μας κοστίζει ο κούκος αηδόνι. Μακάρι να το είχαμε δοκιμάσει νωρίτερα και όλο το καλοκαίρι εκεί θα την βγάζαμε, δεν θα κάναμε απλά μια βόλτα και μετά θα γυρνούσαμε σπίτι.”!

Μήνυμα αναγνώστριας μας. Έγινε αντιγραφή και επικόλληση εδώ, γιατί θεώρησα, ότι ναι, αποτελεί είδηση….

Θα έπρεπε πρώτη να σας έχω πει, ότι πέρα από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, πέρα από ένα υπέροχο μενού, πέρα από καλό φαγητό, σας καλύπτει και μια ακόμα ανάγκη, αυτή του να βγαίνετε ελέω καλοκαιριού κάθε μέρα σχεδόν έξω και για φαγητό, αφού οι τιμές είναι ακαταμάχητα χαμηλές!!!

Τι θα κάνουμε απόψε;

MAXIN GRILL, Ιάσονος με Κουμουνδούρου, ζυμαρικά ή burrger για τα παιδιά, σαλατούλα για εμένα που κάνω δίαιτα και μερίδες κρεατικών για τ αγόρια, που θέλουν να φάνε περισσότερο!

Και αν εσύ θα μείνεις σπίτι και ήδη ζηλεύεις, μ ένα τηλέφωνο, έρχονται αυτοί σ εσένα!

Τηλέφωνο: 24210 29001

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις