ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ασορτί: Ένα διαμαντάκι στις Πινακάτες, δια χειρός της Σεβαστής και της Αλκμήνης!

Ασορτί: Ένα διαμαντάκι στις Πινακάτες, δια χειρός της Σεβαστής και της Αλκμήνης!

Newsroom

Η Αλκμήνη και η Σεβαστή γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και ζουν στις Πινακάτες.

Η αγάπη τους και το μεράκι τους για τα παραδοσιακά επαγγέλματα όπως το κέντημα, το πλέξιμο και την υφαντική σε συνδυασμό με τη χρήση νέων τεχνολογιών τους οδήγησαν πριν από ένα χρόνο στη δημιουργία ενός εργαστηρίου – καταστήματος στην πλατεία των Πινακατών με την επωνυμία «Ασορτί» .

Οι δυο νέες αυτές γυναίκες αποφάσισαν να ενώσουν τις δημιουργικές τους ικανότητες και με πίστη στο παρελθόν και τη βοήθεια της τεχνολογίας δημιουργούν μοναδικά χειροποίητα είδη όπως: παραδοσιακά και γραφιστικά κεντήματα, Κέντημα λογοτύπων για κάθε επιχείρηση καθώς και τον εξοπλισμό τουριστικών μονάδων λογιών – λογιών χρηστικά αντικείμενα και αξεσουάρ Αποτύπωση, καταγραφή και αναπαραγωγή κεντημάτων και τεχνικών Αποτύπωση, καταγραφή και αναπαραγωγή πλέξεων και πλεκτών.

Εικαστικά αντικείμενα που συνδυάζουν το κέντημα και το πλέξιμο. Την κατασκευή εκκλησιαστικών και ιερατικών ειδών Καθώς και διοργάνωση και τον στολισμό εκδηλώσεων όπως του γάμου ,της βάφτισης και άλλων προσωπικών εκδηλώσεων.

Ένας παλιός οικογενειακός αργαλειός περιμένει υπομονετικά να βρει τη θέση του στο εργαστήρι για να ξεκινήσουν την υφαντική τέχνη καθώς και εργαστήρια πάνω στην υφαντική, το πλέξιμο και το κέντημα. Είναι πολύ σημαντικό για μας να κάνουμε το μεράκι μας εργασία και να συνδέουμε το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον.

Θα χαρούμε πολύ να σας ξεναγήσουμε στο εργαστήρι μας.

Αλκμήνη & Σεβαστή Πινακάτες Πηλίου

[email protected]

Τηλέφωνα επικοινωνίας 2423086856,6974590478,6944265859

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις