ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η νέα παγκόσμια τάση της εστίαση έφτασε και στην Ελλάδα- Welcome Igloo!

Η νέα παγκόσμια τάση της εστίαση έφτασε και στην Ελλάδα- Welcome Igloo!

Newsroom

Ξενοδοχείο της Αθήνας εγκατέστησε ήδη τα δικά του igloo στην ταράτσα του, όπου οι πελάτες μπορούν να πιουν καφέ και να δειπνήσουν με θέα την Ακρόπολη.

Είχαμε συνηθίσει να τα βλέπουμε μόνο στα πιο παγωμένα μέρη του πλανήτη. Στη συνέχεια, τα igloo «μεταμορφώθηκαν», άφησαν πίσω τους τον πάγο, και μπήκαν στη ζωή των ανθρώπων της Μέσης Ανατολής, σε μια προσπάθεια των ξενοδοχείων να πείσουν τους επισκέπτες να μείνουν για ένα ή περισσότερα βράδια στην έρημο.

Πλέον τα βλέπουμε και στις μεγαλουπόλεις του κόσμου. Πιο συγκεκριμένα, η νέα τάση στον χώρο της εστίασης θέλει τις καφετέριες ή τα ξενοδοχεία να εγκαθιστούν γυάλινα igloo στις ταράτσες τους, μέσα στα οποία ο καθένας μπορεί να πιει τον καφέ του ή να απολαύσει το φαγητό του με θέα τον ουρανό και χωρίς να κρυώνει.

Φυσικά, τα igloo εκτός από την κατάλληλη θερμοκρασία για τους επισκέπτες, προσφέρουν και ιδιωτικότητα, κάτι το οποίο θεωρείται πολύ σημαντικό, ειδικά μετά την πανδημία του κορονοϊού. Πριν από μερικούς μήνες, λοιπόν, το Λονδίνο είχε γεμίσει με rooftops από igloo.

Tώρα αυτή η τάση έφτασε και στη χώρα μας, με το ξενοδοχείο Neoma Hotel στο κέντρο της Αθήνας να βάζει τρία igloo στο rooftop του, προσφέροντας στους πελάτες του μία πρωτότυπη εμπειρία. Στο πρότζεκτ με τίτλο «Let’s Bubble», ο επισκέπτης μπορεί να κλείσει το δικό του igloo και να δειπνήσει ή να πιει καφέ με την παρέα του.

Η θερμοκρασία του ρυθμίζεται από τους επισκέπτες, οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν τη θέα της Ακρόπολης, ακόμη και με βροχή ή χιόνι. Άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός του igloo. Να σε προστατεύει από κάθε εξωτερικό παράγοντα.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις